VÁC-DEÁKVÁR - MAGLÓD-HELLOPARKS 0 - 1

Hosszú téli szünetet követően a tavaszi szezon első bajnoki találkozóját vívta felnőtt labdarúgó csapatunk. A Vác-Deákvár vendégeként léptünk pályára, ahol az utolsó őszi, Kismaros elleni mérkőzésünkhöz képest hat helyen változott a kezdőcsapatunk összetétele.

Tudtuk, hogy mind a pálya talaja, mind ellenfelünk játékstílusa megnehezítheti majd a dolgunkat és a várakozásunk be is igazolódott. Ellenfelünk nagyon egyszerű játékra rendezkedett be, minden labdát felíveltek, a mezőnyben pedig a lassításunkra törekedtek, ami az első félidőben működött is, hiszen számottevő helyzetet nem tudtunk kialakítani, igaz ez inkább csak magunknak köszönhetjük, hiszen nagyon pontatlanul játszottunk. A szünetben sikerült rendet tenni a fejekben és második játékrészre pedig élesebben jöttünk ki, ami a 49. percben góllá is érett: a Matyó Máté lerántásáért megítélt büntetőt Ivancsó Dávid értékesítette. Továbbra sem volt hiba nélküli a játékunk, de több támadást is sikerült vezetünk. Balló révén a kapufát is eltaláltuk, de az előnyünket tovább növelni nem tudtuk. A mérkőzés hajrája izgalmasra sikeredett, miután a hazaiak is nagyobb energiákat mozgósítottak az egyenlítés érdekében, de a születésnapos Schritt Martinon kifogni nem tudtak.

 

Pest vármegyei II. osztály, Északi csoport, 16. forduló:

VÁC-DEÁKVÁR SE - MAGLÓD-HELLOPARKS 0 - 1 (0 - 0)

Vác, 100 néző, jv: Tóth Sz. (Kiss B., Visnyei B.)

gól: Ivancsó D. (11-esből)

sárga lap: Fockter O., Kovács Á., Bőgér T. ill. Fekete R., Balló H., Pintér A.

Vác-Deákvár: Strehó K. - Kovács B., Kovács Á., Urbán B. (Ceglédi K. 46p), Veres M. (Szabados T. 60p), Kiss G., Szerencsés K. (Nagy B. 70p), Kovács F. (Hannus B. 70p), Lédermayer A., Fockter O., Kalencsik B. (Bőgér T. 53p) edző: Rob Kornél

Maglódi TC: Schritt M. - Véglás P., Matyó M., Fekete R., Halász B. - Sándli M. (Pintér A. 74p), Szalai M. (Dallos L. 46p), Ivancsó D., Tóth G. - Balló H., Kertész Z. (Sándor J. 62p) edző: Rakita Gábor

Read More

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Nehéz mérkőzésre készültünk és az is kerekedett belőle, persze ehhez kellett az is, hogy a formánk sem a legmegfelelőbb, bőven van mit csiszolni a játékunkon. A mai meccsen az sem vált előnyünkre, hogy végig műfüvön készültünk, minden göröngy zavart minket a pályán. Egy kellemetlen stílusú csapat ellen sikerült egy góllal nyernünk, ezért gratulálok a srácoknak, mert idegenben 1-0-ra győzni mindig a legnehezebb.

U13 csapatkep.jpg

Partnereink