VASAS SC - MAGLÓDI TC 4 - 3

undefined

A mai napon a nagy multú, jelenleg másodosztályú, de korábban hat bajnoki és négy kupagyőzelmet begyűjtő Vasas SC vendégei voltunk. A nagyjából kétszáz néző előtt megvívott találkozón jónak mondható, mindössze egy gólos vereséget szenvedtünk.

Felkészülési mérkőzésen:

VASAS SC (NBII) - MAGLÓDI TC 4 - 3 (2 - 1)

Budapest, Fáy utca, Mészöly Kálmán pálya

g: Ferenczi I. 2, Görgényi, Cseke ill. Weisz T., Murinai B., Buzás V.

Vasas SC: Orbán - Pál, Görgényi, Nánási, Engel - Vida, Gál, Berecz - Szedlár, Ferenczi, Remili cserék: Nagy T., Cseke vezetőedző: Szanyó Károly

Maglódi TC: Szacskó L. - Bogdán Sz., Szőke R., Buzás V., Domonyi R. - Németh Zs., Murinai B., Weisz T., Hollauer B. - Lázár B., Bornemissza I. cserék: Roma G., Lanczkor G., Pintér A. vezetőedző: Gálvölgyi István

 

Gálvölgyi István (vezetőedző, Maglódi TC): Gyors és jó erőben lévő ellenfelünk sokat kezdeményezett a találkozón. Mi stabil védekezésből próbáltunk az ő kapujuk elé kerülni. Az, hogy az osztálykülönbség nem mutatkozott meg nagy különbségű vereségben és emellett három gólt is tudtunk rúgni, az mindenképpen a mi dicséretünk. Miután a keretünket meg kell osztani, a játékosok ismét kilencven perces meccsterhelést kaptak, ami megint csak a javukra válik.

 

A Vasas tudósítását ITT olvashatják!

 

A VASAS TV FELVÉTELE:

 

 

 


A nap másik mérkőzésén a néhány felnőtt játékossal megerősített ifi csapatunk 2-1-es vereséget szenvedett a megyei első osztályú Gödöllő vendégeként.

 

További felkészülési mérkőzéseink:

2014. február 19., szerda, Cegléd: CEGLÉDI VSE (NB II.) - MAGLÓDI TC ???

2014. február 22. szombat, Budaörs: BUDAÖRS (NB III.) - MAGLÓDI TC

2014. március 1., szombat, Maglód: MAGLÓDI TC - BÖLCSKE (bajnoki mérkőzés)

U14farsang.jpg

Partnereink