MAGLÓD-HELLOPARKS - DUNAVARSÁNY 3 - 3

Izgalmakban gazdag, fordulatos mérkőzésen 3-3-as döntetlenre végzett felnőtt csapatunk a harmadik helyen álló Dunavarsány együttesével szemben.

Negyedórányi játék után Balló és Hajdu tetszetős góljaival kétgólos előnyre tettünk szert, ám dobogós riválisunk nem adta fel. A félidő hajrájában büntetőből szépített, majd a 73. percben előbb döntetlenre hozta, majd három percre rá, - egy újabb büntetőt követően - meg is fordította az állást. Mindhárom találat Györe Krisztián nevéhez fűződik. Hogy ne maradjunk pont nélkül, arról Hajdu Bálint gondoskodott, aki a 88. percben, számunkra igen szerencsés körülmények közepette vette be a vendégek kapuját. Ismét egy jó játékerőt képviselő csapattal szemben sikerült pontot szereznünk, de most már győzelmekre lenne szükségünk ahhoz, hogy előrébb lépjünk. Jövő héten vasárnap, hazai pályán a Felsőpakony gárdája ellen talán sikerülhet. Az mindenképpen örömteli, hogy a táblázat első öt csapatát már letudtuk a tavaszi első öt fordulóban. Reméljük most már csak könnyebb mérkőzések jöhetnek!

Pest megyei I. osztály, 20. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - DUNAVARSÁNY 3 - 3 (2 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 70 néző, jv: Kéri Z. (Berendi T., Kovács L.)

gól: Hajdu B. 2, Ballo H. ill. Györe K. 3 (kettőt 11-esből)

sárga lap: Lázár Sz., Seregy T., Horváth R. ill. Borsos G., Vastag Sz.

Maglódi TC: Botlik D. - Szegedi R. (Budafai G. 86p), Balogh B., Lázár Zs., Véglás P. (Kardos L. 79p) - Vékei N., Hajdu B. - Seregy T., Fitos L. (Horváth R. 69p), Rostás R. - Balló H. edző: Rakita Gábor

Dunavarsány: Kovács T. - Meiszter M., Szabolcsi L., Mag K. (Kenesei K. 73p), Hajas B., Vastag Sz., Györe K., Borsos G., Búrány Z., Kispéter M. (Bihari D. 46p), Török Cs. (Szabó S. 46p) edző: Hollik András

Read More

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Az első harminc perc egyértelműen a miénk volt, majd kétgólos előnyünk után megérkezett a mérkőzésbe a Dunavarsány. Az első félidő vége, majd a második játékrész első félórája is az övék volt, ám mégis úgy érzem két pontot hullajtottunk el koncetráció hiánya miatt. Az egy pont számunkra nem sokat ér.

undefined

felnottcs220914.jpg

Partnereink