MAGLÓDI TC - FELSŐPAKONY 1 - 1

Felnőtt csapatunk nem tudta átmenteni Nagykáta ellen mutatott remek játékát a Felsőpakonnyal szemben, sőt az egyenlítés is csak az utolsó percekben jött össze, igaz negyven percet emberhátrányban játszottunk.

A találkozóra múlt heti kezdő futott ki, de Kőbányai sérülése miatt már a 18. percben cserélni kellett Goran Kopunovicsnak. Nem tudtunk fogást találni ellenfelünkön, majd a 28. percben Kálazi megszerezte a vezetést a vendég együttesnek. Szünet után nem sokkal meg is fogyatkoztunk, miután Németh Richárd második sárgáját követően mehetett zuhanyozni. A játékrész egészében mezőnyfölényben játszottunk - egy veszélyes támadása a Felsőpakonynak is akadt -, de Molnár Dániel révén csak a 88. percben tudtunk betalálni Simon kapujába. Győzni szerettünk volna, ám végül a döntetlennek is örülnünk kell.

Pest megyei I. osztály, 22. forduló:

MAGLÓDI TC - FELSŐPAKONY 1 - 1 (0 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion

jv: Kéri Z. (Kovács L., Balogh I. Z.)

gól: Molnár D. ill. Kálazi T.

sárga lap: Tatai T., Petric N. ill. Fülöp T., Kálazi T., Szabó Á.

kiállítva: Németh R. az 50. percben (második sárga lap után)

Read More

Maglódi TC: Bene M. - Tatai T. (Garics G. 68p), Petric B., Lázár Zs., Kalina T., Kőbányai R. (Poncok Cs. 18p), Seregy T., Németh R., Borsos G., Sándli M. (Molnár D. 79p), Fischer Zs. vezetőedző: Kopunovics Goran

Felsőpakony: Simon B. - Bress B. (Farkas D. 46p), Tóth R. (Kiss B. 65p), Fülöp T., Nagy Sz., Kálazi T., Lőrincz B., Győri B. (Hegyes P. 74p), Oláh Z., Kmetykó K., Szabó Á. vezetőedző: Megyesi László

Kopunovics Goran (vezetőedző, Maglódi TC): Szégyenletes produkciót nyújtottak a játékosaim. Mindenkinek el kell gondolkodnia megtett-e mindent a mai napon! Ez a hozzáállás, amit ma tapasztaltam, nem jó, sürgősen változtatnunk kell! Újra össze kell szedni magunkat, mert ha nem tesszük, minden mérkőzés ilyen nehéz lesz.

U14masodik.jpg

Partnereink