ÚJABB HÁROM ÉRKEZŐ

Kőbányai Richárd, Lipők Benjamin és Seregy Tamás

Az elmúlt egy hétben is volt változás felnőtt csapatunk keretében. Ismét futsal csapatunk segítségével erősödhettünk, hiszen Tatai Tamás után Seregy Tamás és a kapus Lipők Benjamin is immár két fronton harcol sikereinkért. Seregy Martonvásár, Lipők a Törökbálint felnőtt nagypályás csapatától érkezett hozzánk. Melletük egy-régi új játékost is köszönhetünk Kőbányai Richárd személyében, aki féléves osztrák kitérőt követően tért vissza hozzánk. Újabb biztos távozó egyelőre csak Molnár Dániel, aki az NB 3-as Szabadkikötő gárdájához igazolt.

Felnőtt együttesünk szombaton és most szerdán is pályára lépett a felkészülés jegyében. Hétvégén a Gázgyár csapatától 2-1-re kikaptunk, míg tegnap az Ikarus ellen 3-0-ás győzelmet arattunk.

MAGLÓDI TC - GÁZGYÁR 1 - 2 (0 - 2)

g: Rajz M.

---

MAGLÓDI TC - IKARUS BSE 3 - 0 (3 - 0)

g: Pintér A. 2, Rajz M. (11-esből)

 

Kopunovics Goran (vezetőedző): Mindhárom eddig lejátszott mérkőzésünk nagyon hasznosnak bizonyult, akár nyertünk, akár vereséget szenvedtünk. A sok próbázó miatt nyilván taktikai elemeket még nem igazán tudtunk gyakorolni, viszont így sok olyan hibával találkoztunk, amelyek tétmérkőzésekig javítani tudunk. A szerencsében nem, csak a munkában hiszek, így továbbra is dolgozunk becsülettel.  

 

következő mérkőzés:

július 25., szombat 10:00:

MAGLÓDI TC - TESTVÉRISÉG (BLSZ I. o.)

Gyömrő, Mendei út

U7.jpg

Partnereink