BEZÁRT AZ ÁTIGAZOLÁSI PIAC

Péntek éjfélig alakíthatták kereteiket az ország labdarúgó csapatai, hiszen addig tartott a téli átigazolási időszak. Csapatunkban most nagyobb volt a mozgás mint nyáron, de hogy erősödtünk-e, arra csak néhány bajnoki forduló után adhatunk egyértelmű választ.

Az már a bajnokság befejezésekor tudott volt, hogy védelmünk egyik pillére, Kourdakis Panagiotis elköltözik Magyarországról, így csapatunknak is búcsút int. Rajta kívül, makacs sérülése miatt Molnár Ottó is döntött: szünetelteti a pályafutását. Veresegyházára távozott támadónk, Számpor Erik, Ausztriába pedig Kőbányai Richárd. Ősszel jobbára csak az U19-ben védő, kiváló adottságokkal megáldott kapus, Schritt Martin a Gázgyár kapuját védi a továbbiakban. Másik hálóőrünk, az ősz folyamán pihenő Nagy Csaba, a szomszédos Ecser együttesét erősíti majd.

Csapatunkhoz érkezett a kizárt Nagykőrös csapatától a rutinos középpályás, Petric Branko. Az NB 3-as Dabas-Gyón együttesétől két tehetséges fiatal játékos, Kürti Zsolt és Molnár Dániel. Az ESMTK kapuját 14 évig védő, Bonica Sebastian, aki munkája miatt váltott alacsonyabb osztályra, illetve a Honvédban nevelkedett, legutóbb az Örkény csapatában játszó, idén 19 éves Kovács István Márk.

Sajnos Kopunovics Goran vezetőedző egy nem várt nehézséggel is szembe kell, hogy nézzen. A Vízművek ellen lejátszott felkészülési mérkőzés után -egy dulakodást követő hibás beazonosítás után- féléves eltiltásra került Garics Gábor.

Érkezők:

Bonica Sebastian (ESMTK), Kovács István Márk (Örkény SE), Kürti Zsolt (Dabas-Gyón FC), Molnár Dániel Olivér (Dabas-Gyón FC), Petric Branko (Nagykőrösi Kinizsi)

Távozók:

Kourdakis Panagiotis (Luxemburg), Kőbányai Richárd (Sonnenberg, Ausztria), Számpor Erik (Veresegyház), Schritt Martin (Gázgyár), Molnár Ottó (abbahagyta), Nagy Csaba (Ecser SE)

Volt labdarúgóinknak köszönjük a nálunk végzett munkájukat és további eredményes pályafutást kívánunk nekik!

 

285656753_4951200434989295_6087673656339598129_n.jpg

Partnereink