MAGLÓDI TC - MONOR 2 - 2

 A SÍRBÓL HOZTUNK VISSZA EGY PONTOT!

Izgalmas hajrában, emberhátrányban sikerült kiegyelítenünk.

NB III., Közép csoport, 14. forduló:

MAGLÓDI TC - MONOR SE

 2 - 2 (0 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 250 néző

jv: Urben E. (Szervas L., Bornemissza N.)

gólszerző: Weisz T. 79p, 85p ill. Csikós F. 13p, Csáki N. 72p (11-esből)

sárga lap: Murinai B., Németh Zs., Pintér A., Weisz T. ill. Gaál M., Szél P., Dr. Selei A., Benke B.

kiállítva: Szacskó L. 71p (gólhelyzetben lévő játékos elleni szabálytalanság után)

 

Maglódi TC: Szacskó L. - Lanczkor G., SZŐKE R., Prókai P., MurinaiI B. - BORNEMISSZA I., Lukács Á., Makovi R. (Lukács B. 46p), Lukács Á. (WEISZ T. 58p) - Pintér A. (Gecse Gy. 71p), Rábold R. edző: Baranyai Pál

Read More

Monor SE:  Arany J. - Gaál M., Szélpál T. (Benke B. 55p), Horváth D., Csáki N. - Kavalecz M., Ribi I., Villányi G., Csikós F. (Bozsik V. 76p) - Csőke I., Dr. Selei A. (Magyar G. 84p) vezetőedző: Vezér Ádám

Az első félidőben inkább a mezőnyjáték dominált, a kapuk alig-alig forogtak veszélyben. A kevés helyzetből mi egy kapufáig, míg a vendégek, Csikós Ferenc révén sajnos egy gólig jutottak, így a múlt héthez hasonlóan ismét hátrányból várhattuk a második játékrészt. A fordulás után egy büntető formájában ránk ijesztett a Monor. Azért csak ijesztett, mert a lehetőségük kimaradt. Sajnos lélektani előnyt nem tudtunk kovácsolni az általuk elrontot büntetőből, pedig érezhetően sebezhető volt a Monor védelme. Talán egy-két távoli lövéssel meglehetett volna őket lepni, de ezek elmaradtak, ráadásul egy kontratámadás után ismét tizenegyeshez jutottak a vendégek, amit most már Csáki Norbert értékesített is. A büntetőt már Gecse Gyulának kellett volna hárítania, ugyanis Szacskót az eset után kiállították. A Monor szinte zsebben érezhette a három pontot, hiszen két góllal vezettek, emberelőnyben játszhattak és alig több, mint negyed óra volt hátra. Ekkor azonban mindent egy lapra feltéve rohamozni kezdtünk a szépítés érdekében és erőfeszítéseinket hamarosan góllal koronáztuk meg. A csereként beállt Weisz Tamás, Baranyai Pál edző korábbi kérésének elegettéve végre messzebről próbált gólt szerezni, ami a 79. percben sikerült is. Belelkesedett csapatunk ezután sem állt le és immár az egy pontért hajtott. Előbb Lukács Bálint szabadrúgásból lőtte telibe a felsőlécet, majd ismét Weisz Tamás próbálkozott messziről, mondani sem kell, újra sikerrel. 2-2! Tíz emberrel, tizenhárom perc alatt, két gólt lőve álltunk fel a padlóról. Teljesen megérdemelten. A Monor ekkor felébredt és el kell ismerni kis híján majdnem meg is nyerte a találkozót. Az utolsó három percben kétszer Gecse Gyula védett hatalmasat, egyszer pedig a keresztléc mentett meg minket az újabb bekapott góltól. A mérkőzés egészét tekintve igazságosnak mondható döntetlen született, amelyen ismét bizonyították a játékosok, hogy van bennük tartás és többre hivatottak, csak az a fránya győzelem hiányzik már nagyon.

 

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): - Megérdemelten hoztuk döntetlenre a találkozót, főleg úgy, hogy Szacskó Lászlót a büntetőnél ki is állították. Szerecsére nem álltunk le és az akaratunknak köszönhetőem sikerült kiegyenlíteni.

 

Vezér Ádám (vezetőedző, Monor SE): - Nem mondhatnám azt, hogy a Maglód megérdemelte az egy pontot, de sajnos elrontottuk és a földön fekvő ellenfelünket felsegítettük. Érhetetlen, hogy a tizenegyes után, két gólos előnyünkben, emberelőnyben felhoztuk az ellenfelet, ráadásul a mérkőzés végén három meccslabdát is elrontottunk. Egy agyonnyert találkozót majdnem elbuktunk, ezért egyértelmű bukásnak értékelném a teljesítményünket.

 

További eredmények:

Gyula - Szekszárd 1-2

RKSK - Szeged 0-3

Baja-Videoton II. 0-1

Orosháza-Bölcske 1-2

 

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink