MAGLÓDI TC - SZENTENDRE 1 - 2

Csalódást keltő eredmények után abban bíztunk, hogy a Szentendre ellen végre újabb győzelemnek örülhetünk, hiszen eddig rendre jó eredményeket értünk el ellenük mind a bajnokságban, mind a kupában, de végül újabb vereség miatt kell, hogy búsuljunk.

Nahóczky Attila nem volt könnyű helyzetben a találkozó előtt, ugyanis Poncok Csaba, Vincze László, Számpor Erik sérülés, Lukács Bálint utazás, Magyar Tamás betegség, miatt nem volt bevethető, míg Borsos Gábor bemelegítés közben sérült meg. Ettől függetlenül jól kezdtük a mérkőzést, hiszen egy kapufával vétettük észre magunkat, viszont utána három olyan helyzetet puskázott el a Szentendre, ami már-már a hihetetlen kategóriába tartozott. A lehetőségeik után felocsúdva előttünk is adódtak nagy helyzetek, de gól ezekből sem született. Arról, hogy a félidő mégse gólnélküli döntetlennel érjen véget, arról két büntető gondoskodott. Előbb, a 36. percben Lanczkor révén a vendégek voltak eredményesek, majd a 44. minutumban Kourdakis buktatásáért megítélt tizenegyes után Horváth Richárd talált a kapuba.

A 49. percben egy jól eltalált szabadrúgás után újra vendégek örülhettek, de erre válaszolni már nem tudtunk, mert a szentendrei hátsó alakzat nagyon jól lezárta a területeket előttünk. Talán jövő héten, az újonc Felsőpakony vendégeként végre sikerül bezsebelnünk a hőnáhított három pontot!

Pest megyei I. osztály, 10. forduló:

MAGLÓDI TC - SZENTENDRE 1 - 2 (1 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 100 néző

jv: Németh K. (Dombai Sz., Porkoláb F.)

gól: Horváth R. (11-esből) ill. Lanczkor G. (11-esből), Faragó D.

sárga lap: Vasas A. ill Szijj K.

Read More

Maglódi TC: Heim A. - Kőbányai R., Vasas A., Németh Zs., Németh R., Budafai G., Kolozsvári L. (Mácsik D. 62p), Kourdakis P., Pápai D., Horváth R., Thurzó M.. vezetőedző: Nahóczky Attila

Szentendre: Kara D. - Faragó D., Szijj K., Lanczkor G., Lukács G., Rabatin Sz. (Áder A. 66p), Petroff M. (Rabatin N. 81p), Ádám E. (Csopey Gy. 87p), Bácsi O. (Németh Á. 64p), Szalai Á. (Szénási Z. 71p), Balogh B. edző: Batári Csaba

Nahóczky Attila (vezetőedző, Maglódi TC): Szűkös keretünk miatt nem tudtuk játszani a saját játékunkat, amihez támadószekciónk gyenge teljesítménye is hozzájárult, így elveszítettük a három pontot.

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink