MAGYAR KUPA: KÖNNYEDÉN VETTÜK AZ ELSŐ AKADÁLYT

Noha könnyebb ellenfelet is el tudtunk volna képzelni a Magyar Kupa Pest megyei ágának nyitányán, ám végül így is nagyon magabiztosan jutottunk tovább a másodosztályból most feljutó, jó játékerőt képviselő Törtel ellen, vagyis sikerült a visszavágás a tavaszi kupafiaskóért.

A találkozónak jó alaphangot adott, hogy a két Richárd, Kőbányai és Németh góljainak köszönhetően már a hetedik percben két gól volt az előnyünk, amit nem csak, hogy  könnyedén őriztük, hanem a szünet után negyedórán belül újabb kettővel (Vincze László, Poncok Csaba) toldottunk meg. A Törtel mezőnyben többet mutatott, ám a kapu előtt, Ulviczki egy fejesét leszámítva, túl sok riadalmat nem okoztak. Nagy Csaba a néhány távoli próbálkozásukat magabiztosan védte, míg hátsó alakzatunk is becsülettel tette a dolgát. Játékunkba most az is belefért, hogy a hajrában néhány helyzetet elkönnyelműsködjünk. A bajnokságban bizonyára nehezebb dolgunk lesz, de kuparajtnak a mai találkozó tökéletes volt, legalábbis a számunkra.

Magyar Kupa, Pest megyei ág, 1. forduló:

MAGLÓDI TC - DUNA-TISZA ASZFALT TÖRTEL 4 - 0 (2 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 70 néző

jv: Tusa Z. (Molnár L., Dévényi B.)

gól: Kőbányai R., Németh R., Vincze L., Poncok Cs.

sárga lap: Szabó Gy., Nagy A.

Read More

Maglódi TC: Nagy Cs. - Borsos G., Kőbányai R. (Számpor E. 60p), Németh Zs., Magyar T., Németh R. (Kolozsvári L. 60p), Poncok Cs., Budafai G., Kourdakis P., Vincze L. (Thurzó M. 75p), Pápai D. vezetőedző: Nahóczky Attila

Törtel: Gerhát D. - Szabó Gy., Szabó M. (Hoffmann R. 46p), Mag K., Gór V., Guba T., Ulviczki M., Sipos R. (Viniczai V. 60p), Draskóczi P. (Veréb V. 60p), Nagy A., Németh Z. edző: Hollik András

Nahóczky Attila (vezetőedző, Maglódi TC): Kissé meglepő összeállításunk ellenére magabiztosan hoztuk a mérkőzést. Jól játszottunk, jó ritmusban, nagyon pontosan, ezek mellett gólokat is szereztünk, így azt gondolom teljesen megérdemelt a továbbjutásunk.

U17TTTT.jpg

Partnereink