MAGLÓDI TC - DABAS II. 2 - 1

Nem ígérkezett könnyűnek felnőtt csapatunk szezonbeli utolsó találkozója, hiszen a bentmaradásért küzdő Dabas II. csapatát láttuk vendégül. Ellenfelünk számára csakis a győzelem volt elfogadható, amit az is bizonyít, hogy az NB 3-ban szereplő első csapatuktól öt (!) játékossal erősítették meg a keretüket. Nos, játékosaink nem vették félvállról az összecsapást. A találkozó elejétől kezdve támadólag léptünk fel, amely már a 13. percben előnnyé érett, amikor Borsos Gábor beadását Poncok Csaba senkitől sem zavartatva passzolta a kapuba. Együttesünknek ezután is több kecsegtető lehetősége akadt, míg kapusunknak Nagy Csabának egyszer kellett nagy bravúrt bemutatnia.

A szünet után viszont azonnal a 46. percben jött a hidegzuhany, hiszen csapatunk még szinte ki sem ért az öltözőből máris az egyenlítő találattal kellett szembesülnie, amit Takács Kornél szerzett. Az ezt követő időszakban inkább a vendég csapat játéka dominált, de a döntetlen állást szerencsére sikerült megtartanunk. Mi több, a becserélése után azonnal, a 82. percben Hausner Emil futott el és az elvetődő Gerstenbrein felett a kapu közepébe lőtt, így nem egynek, hanem mindjárt három pontnak örülhettünk. Kicsit sajnálhatjuk, hogy számunkra vége a bajnokságnak, hiszen elmúlt négy fordulóban veretlenek tudtunk maradni. A záró fordulóban már nem lépünk pályára, miután a Szigetszentmiklós kizárása miatt szabadnaposak leszünk. Ha a Tápiószecső nyerni tud hétvégén, akkor kilencedik, ha nem, akkor a nyolcadik helyen zárunk, ami mindenképpen jobb a tavalyi tizedik helynél. Az előző bajnokságban eggyel több pontot szereztünk, igaz akkor két mérkőzéssel többet is játszottunk. Egy biztos: a kiesés miatt idén nem kellett izgulnunk.

Pest megyei I. osztály, 19. fordulóból halasztott mérkőzésen:

MAGLÓDI TC -DABAS II. 2 - 1 (1 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 100 néző

jv: Németh K. (Ferenczi D., Porkoláb F.)

gól: Poncok Cs., Hausner E. ill.  Takács K.

sárga lap: Borsos G., Vincze L. ill. Gáspár T., Varga B., Zsolnai R.

Read More

Maglódi TC: Nagy Cs. - Borsos G., Németh Zs., Magyar T. (Számpor E. 63p), Lukács B. (Molnár O. 86p), Poncok Cs., Budafai G., Kourdakis P., Vincze L., Malik G. (Hausner E. 80p), Pápai D. vezetőedző: Nahóczky Attila

Dabas II.: Gerstenbreinn G. - Danyis A., Botlik G., Farkas R. (Molnár P. 78p), Gáspár T., Eördögh L., Zsolnai R., Laczkó M. (Varga B. 68p), Fritz B. (Kiss V. 60p), Szűcs L., Takács K. edző: Kucsák István

Nahóczky Attila (vezetőedző, Maglódi TC): Az NB 3-ból jelentősen megerősített Dabas kettő ellen hajtós, brusztos mérkőzésen megérdemelt győzelmet arattunk.

U17TTTT.jpg

Partnereink