MAGLÓDI TC-DABAS-GYÓN 2 - 1

Újabb hazai mérkőzésünkön végre megtört a jég és két sikertelen találkozót követően pontot, pontokat tudtunk szerezni a Kertész Károly Stadionban. Nem is akármilyeneket, hiszen a még mindig feljutásra esélyes, második helyen álló Dabas-Gyón ellen sikerült diadalmaskodnunk.

Ellenfelünk esélyeshez méltóan kezdte a találkozót és az első negyedórában odaszegezett minket a kapunk elé. A szorításból kijőve egyre inkább erőre kaptunk, tetszetősen kezdtünk játszani, aminek meg is lett az eredménye, hiszen büntetőhöz jutottunk. Ahogy a Szentendre ellen, úgy most Kourdakis volt az ítéletvégrehajtó, ám lövését Dedics Bence lefülelte, így nem jutottunk előnyhöz. Nem úgy a Dabas-Gyón, amely a 35. percben a kedden futsal csapatunkban brillírozó Hollauer Balázs révén betalált a kapunkba. Szerencsére nem sokáig örülhettek, hiszen a félidő vége előtt egy perccel Katona Balázs öngóljának köszönhetően döntetlennel vonulhattunk a szünetre.

A pihenő után is volt mindkét csapatnak egy-egy jobb periódusa, de azt csak mi tudtuk gólra váltani. Öt perccel a becserélése után azaz a 72. percben Lukács Bálint emelte át mesterien a vendégek hálóőrét, így végre hozzánk került az előny. Rutinos játékosunknak ezután még akadt két ziccere, de azokat kihasználni nem tudta. További gólok már nem születtek, így sokak számára biztosan meglepő, de a látottak alapján megérdemelt győzelmet arattunk.

Jövő héten Dunavarsányba utazunk és miután a Szigetszentmiklóst kizárták, a május 31-én rendezendő, Dabas II. elleni pótolt mérkőzéssel zárjuk a szezonunkat.

Pest megyei I. osztály, 28. forduló:

MAGLÓDI TC - DABAS-GYÓN FC 2 - 1 (1 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 100 néző

jv: Muhari G. (Balogh II. Z., Albert G.)

gól: Katona B. (öngól), Lukács B. ill. Hollauer B.

sárga lap: Budafai G., Poncok Cs., Borsos G., Vincze L. ill. Gyurok T., Tóth T., Tóth A., Illés B.

Read More

Maglódi TC: Benkő M. - Borsos G., Németh Zs. (Számpor E. 93p), Magyar T., Poncok Cs. (Molnár O. 85p), Németh R., Budafai G., Kourdakis P., Vincze L., Malik G. (Lukács B. 67p), Pápai D. vezetőedző: Nahóczky Attila

Dabas-Gyón: Dedics B. - Illés B., Komoróczi K., Tóth T., Lannert B., Hollauer B., Gyurok T., Nagy A., Nádházi Á. (Takács L. 60p), Tóth A., Katona B.  edző: Ócsai János

Nahóczky Attila (vezetőedző, Maglódi TC): Egy nagyon jó csapat ellen, helyzeteink száma alapján megérdemelt, bravúros győzelmet arattunk.

285656753_4951200434989295_6087673656339598129_n.jpg

Partnereink