MAGLÓDI TC - SZÁZHALOMBATTA 1 - 2

Két idegenben megvívott bajnoki mérkőzés után újra hazai pályán játszhattunk. Szerettünk volna visszavágni a Százhalombattának az őszi vereségért, az újabb "hatpontos" találkozón, ám végül pont nélkül maradtunk.

A mérkőzés első szakasza alapján sima győzelem is lehetett volna a számunkra, de hiába a mezőnyfölény, a szorításból kijövő vendégek egy szöglet utáni kipattanóból megszerezték a vezetést. Ismét futhattunk tehát az eredmény után. A szünet előtt ugyan Poncok révén sikerült az egyenlítés, de a második félidőben ismét csak helyzetekig jutottunk. A 75. percben persze újra góllal büntette pontatlanságunkat az ellenfél, miután egy baloldali beadás során csak néztük, ahogy Pregitzer a hálónkba bólint. A Százhalombattának innentől kezdve már csak vigyáznia kellett soványka előnyre, amit sikerrel is tett, így a Kertész Károly Stadionban továbbra sem tudtunk pontot szerezni a tavasz folyamán. 

Pest megyei I. osztály, 26. forduló:

MAGLÓDI TC - SZÁZHALOMBATTA 1 - 2 (1 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 100 néző

jv: Rizk A. (Gyikó T., Kara P.)

gól: Poncok Cs. ill. Szabó T., Pregitzer G.

sárga lap: Németh R., Vincze L., Malik G., Pápai D., Számpor E. ill. Késmárki K., Károlyi Cs.

Read More

Maglódi TC: Benkő M. - Borsos G., Németh Zs., Magyar T., Poncok Cs., Németh R., Kourdakis P., Vincze L. (Kolozsvári L. 62p), Malik G. (Számpor E. 76p), Pápai D., Thurzó M.  vezetőedző: Nahóczky Attila

Százhalombatta: Csik T. - Farkas T., Sipos G., Negyedi G., Pregitzer G., Károlyi Cs., Szabó T., Blaskó D., Késmárki K. (Vörös M. 89p), Kovács G., Móra K.  edző: Rácz László

Filácz Imre (edző, Maglódi TC, Nahóczky Attila távollétében): Hazai pályán megint sikerült elbuknunk három pontot, egy olyan ellenféllel szemben, amelynek három támadása volt az egész mérkőzésen. Sajnos nem voltunk elég frissek és a szerencsével is hadilábon álltunk. Úgy gondolom rendeznünk kell a sorainkat, mert nagyon sok gólt kapunk pontrúgások után és ezek rendre döntőnek bizonyulnak.

U14farsang.jpg

Partnereink