PILIS - MAGLÓDI TC 1 - 1

A múlt heti kényszerszünet után, amikor Dabas II. elleni bajnoki mérkőzésünk maradt el, újra pályára léphettünk és ami legfontosabb, újra füves játéktéren. Örömünk hatványozódhatott, hiszen megérkeztek külföldről a játékengedélyek, így Kourdakis Panagiotis és a kapus Benkő Márk is vállalni tudta a játékot, ráadásul Pápai Dániel is letöltötte eltiltását. Az Ausztriából haza igazoló Varró Balázs sajnos nem tudott elmenni sportorvoshoz, így az ő bemutatkozására még várni kell. Volt még egy hiányzó, Nahóczky Attila vezetőedző személyében, aki derékproblémák miatt nem tudott a csapattal tartani.

A döntetlenre végződő találkozó a pályán is kiegyenlített játékot hozott, így igazságosnak mondható a végeredmény. Az 52. percben egy kontra után Magyar Tamás (képünkön) Borsos Gábor passzát váltotta gólra, míg a 83. percben egy védelmi hibánkat kihasználva Üres-Farkas volt eredményes. Kis szerencsével nyerhettünk is volna, hiszen 1-0-nál és a mérkőzés végén is akadt ziccerünk, de azokat értékesíteni nem tudtuk.

Talán a jövő héten újra győzelmnek örülhetünk majd!

Pest megyei I. osztály, 20. forduló:

PILISI LK-LEGENDA SPORT - MAGLÓDI TC 1 - 1 (0 - 0)

Pilis, 200 néző

jv: Szalai Z. (Berki A., Székely G.)

gól: Üres-Farkas B. ill. Magyar T.

sárga lap: Kicska T. ill. Németh R., Thurzó M., Borsos G., Pápai D., Németh Zs.

Read More

Pilisi LK: Bozsik B. - Sárán T., Szemán L., Bán Zs., Gaszner R. (Csák Z. 53p), Páles T., Üres Farkas B., Barcsai R., Kicska T., Tímár G., Egervári G. vezetőedző: Halgas Tibor

Maglódi TC: Benkő M. - Borsos G., Kourdakis P., Németh Zs., Magyar T., (Vincze L. 61p), Poncok Cs., Németh R., Malik G. (Victor M. 46p), Pápai D., Budafai G., Thurzó M. vezetőedző: Nahóczky Attila

Filácz Imre (edző, Maglódi TC, Nahóczky Attila távollétében): Keményen, férfiasan küzdött ma a csapat. A játékosok meg akarták mutatni, hogy az előző fordulókban csak a létszámhiány miatt szenvedtünk vereségeket. Tulajdonképpen igazságos az eredmény, de miután a 83. percig vezettünk, fájó a pontvesztés. A csapat jobbulást kíván a vezetőedzőnknek, Nahóczky Attilának.

U13 csapatkep.jpg

Partnereink