NAGYKŐRÖS - MAGLÓDI TC 2 - 1

Ezer sebből vérző felnőtt csapatunk számára sokáig az is kérdéses volt megfelelő létszámban tudunk-e elutazni Kecskemétre a Nagykőrös elleni bajnoki találkozóra. Végül három cserejátékossal mindez sikerült, de védő poszton továbbra is szükségmegoldást kellett találnia Nahóczky Attilának. Az első félidőben két elfutásból kétgólos előnyre tett szert a "hazai" csapat, amiből egy gólt Poncok révén még a lefaragtunk, de tovább zárkózni a második félidőre feljavult játékkunkal sem tudtunk, így az őszihez hasonlóan most is 2-1-es vereséget szenvedtünk.

Reményeink szerint a következő találkozónkra a most még betegek felépülnek. Az eltiltott Pápai Dániel is visszatérhet, illetve a Kourdakis Panaigotis játékengedélyének megérkezésére is van esély.

Pest megyei I. osztály, 18. forduló:

NAGYKŐRÖSI KINIZSI FC - MAGLÓDI TC 2 - 1 (2 - 1)

Kecskemét, 50 néző

jv: Muhari G. (Kulcsár D., Ferenczi D.)

gól: Borsi M. 2 ill. Poncok Cs.

sárga lap: Gerebenics N., Robson de S., Halasi K. ill. Németh Zs., Németh R., Molnár O., Magyar T.

Read More

Nagykőrösi NFC: Szacskó L. - Robson de S., Molnár Z., Fekete A., Borsi M., Gerebenics N., Szebellédi Á. (Kovács G. 89p), Molnár T. (Hazafi Á. 74p), Halasi K., Nagy D. (Józan Cs. 93p), Treiber G. vezetőedző: Halgas István

Maglódi TC: Nagy Cs. - Molnár O., Németh Zs., Magyar T., Budafai G., Poncok Cs., Németh R., Thurzó M., Kolozsvári L. (Lukács B. 61p), Számpor E. (Hausner E. 79p), Victor M. (Malik G. 73p) vezetőedző: Nahóczky Attila

Nahóczky Attila (vezetőedző, Maglódi TC): Sajnos erre a mérkőzésre már a komplett védelmünk elfogyott, így kényszermegoldást kellett választanunk. A csapat ennek ellenére mindent megtett, hogy sikeres legyen és úgy gondolom, a második félidőben mutatott játékunk alapján rá is szolgáltunk volna az egy pontra.

U13 csapatkep.jpg

Partnereink