ALBIRT MÁTYÁS ÉS BUDAFAI GERGŐ LETT AZ IDEI ÉV LEGJOBBJA

Felnőtt csapatunk egy ponttal kevesebbet szerzett idén ősszel, mint tavaly, mégis egy hellyel előrébb áll, mint akkor. Az előző őszi szezonban pont ötven százalékos teljesítményünket, egy picit alulmúltuk, de így is a tabella első felében, a 8. helyen tanyázunk. Nahóczky Attila vezetőedző együttesünk évzáróján kifejtette, hogy több olyan találkozónk is volt, ahol a játékunk és a helyzeteink alapján nekünk kellett volna győzni, ám a rossz helyzetkihasználásunk, vagy éppen védelmünk megingásai miatt kikaptunk, vagy döntetlenre végeztünk aktuális ellenfelünkkel. Tény, hogy minden meccset hibátlanul lehozni nem lehet, de az említett találkozókból, ha csak a Tápiószecső és a Százhalombatta elleni találkozót hoztuk volna, most kilenc pontra lennénk a 9. helytől, ami igen nyugodt tavaszt eredményezhetne.

Örömteli, hogy az elmúlt évekhez képest egy labdarúgónk sem kapott piros lapot az őszi szezonban. Sőt a bajnoki rendszerben a futsalosok, az U14, az U16, és az öregfiúk is kiállítás nélkül hozta le azt őszt.

A gólszerzés tekintetében sokáig most is, belső védőnk Szirtesi Attila vitte a prímet, aki öt góljával a második legeredményesebb labdarúgónk lett az ősszel, úgy, hogy az utolsó fordulókban csak elvétve kapott szerepet. Az élen hét góllal Fischer Zsigmond zárt, akinek a nevéhez több fontos gól is fűződik. Harmadik helyen az őszi hajrára támadóvá avanzsált Budafai Gergő zárt négy góllal.

A már említett évzárón ismét megválasztásra került az év labdarúgója, amelyet idén megosztva Albirt Mátyás és Budafai Gergő kapták. A Sportszeletnek adott osztályzatok alapján az ősszel Poncok Csaba bizonyult a csapatunk legjobbjának.

futsal202209.jpg

Partnereink