SZIGETSZENTMIKLÓS - MAGLÓDI TC 2 - 3

Győzelemmel kezdtük, győzelemmel zártuk a szezont, így szépen keretbe foglaltuk az őszt, még akkor is, ha közben igen hullámzó volt a teljesítményünk.

Utolsó idei bajnoki mérkőzésünkön, a nem is olyan rég még NB II-ben szereplő Szigetszentmiklós vendégei voltunk és bár jelenleg nem túl acélos alakulat, kellemetlen ellenfél hírében állt. Szerencsére csapatunk kézben tartotta a mérkőzést, még úgy is, hogy a védelemben elkövetett hibák miatt két gólt is kaptunk. Góljainkat Budafai Gergő (2) és Fischer Zsigmond szerezték, míg az előkészítő szerepében kétszer Poncok Csaba, egyszer Albirt Mátyás tetszelgett. Ha a Gödöllő vasárnap nem veri meg a Nagykőröst hét, vagy több góllal, akkor nagy valószínűség szerint a nyolcadik helyről várhatjuk a tavaszi folytatást, ami az előzetes célkitűzésnek megfelelő pozíció.

Pest megyei I. osztály, 15. forduló:

SZIGETSZENTMIKLÓS - MAGLÓDI TC 2 - 3 (1 - 2)

Halásztelek, 70 néző

jv: Fodor Zs. (Berki A., Kovács G.)

gól: Kozma Z., Gaszner Z. ill. Budafai G. 2, Fischer Zs.

sárga lap: Szabó E., Gyökér T. ill. Fischer Zs.

Read More

Szigetszentmiklósi TK: Zubány G. - Kozma M., Daruka D. (Gaszner R. 57p), Fazekas M., Deldar H., Kozma Z., Szebó E., Bodnár D., Gyökér T., Bartha K. (Deli Zs. 68p) vezetőedző: Csurka Zoltán

Maglódi TC: Kőhalmi Gy. - Borsos G., Albirt M., Németh Zs., Magyar T. (Kolozsvári L. 90p), Poncok Cs., Németh R. (Greskó G. 74p), Vincze L., Pápai D., Budafai G., Fischer Zs. (Hausner E. 74p) vezetőedző: Nahóczky Attila

Nahóczky Attila (edző, Maglódi TC): Magabiztos játékkal sikerült nyerni, bár egy kicsit bosszankodhatunk a kihagyott helyzetek és a furcsa körülmények között kapott gólok miatt. A lényeg, hogy nyertünk, hiszen a három pont megszerzése volt a legfontosabb.

U17TTTT.jpg

Partnereink