MAGLÓDI TC - DUNAVARSÁNY 0 - 1

http://maglodtc.hu/elsocsapat/NagyCs2016.jpgKapusunk, Nagy Csaba jubilált a Dunavarsány elleni bajnoki találkozónkon, de azt egy szép győzelemmel emlékezetessé tenni nem tudtuk.

Saját nevelésű játékosunk, első számú cerberusunk Nagy Csaba (képünkön) 300. bajnoki találkozóján ölthette magára a Maglódi TC szerelését szombat délután. Bár néhány alkalommal nem vele kezdődött csapatunk összeállítása, klubbunk egyik oszlopos tagjává nőtte ki magát, aki immár utánpótlás csapataink kapusainak felkészítéséért is felel. Mind a szurkolók, mind a csapat tagjai szerették volna, ha egy bajnoki diadal is párosul ehhez a jeles naphoz, ám gyatra helyzetkihasználásunk sajnos nem tette ezt lehetővé. Ismét, ebben a bajnokságban immár nem először játszottunk jobban, mint ellenfelünk, de lehetőségeink kimaradtak és a szokásos forgatókönyv szerint, riválisunk egy kontrából megnyerte a találkozót. Eddigi teljesítménynek köszönhetően még mindig stabilan a középmezőny tagjai vagyunk, de bosszantó, hogy egy ilyen mérkőzésen után újra bánkódnunk kell az elhullajtott pontok miatt.

Pest megyei I. osztály, 14. forduló:

MAGLÓDI TC - FÉMALK-DUNAVARSÁNY 0 - 1 (0 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 150 néző

jv: Tóth Sz. (Surin S., Sinkovicz D.)

gól: Tajti K.

sárga lap: Németh Zs., Vincze L. ill. Kocsis F., Molnár D.

Read More

Maglódi TC: Nagy Cs. - Borsos G. (Szirtesi A. 90p), Albirt M., Németh Zs. (Hausner E. 63p), Magyar T., Poncok Cs., Németh R. (Barta D. 71p), Számpor E. (Greskó G. 46p),  Budafai G., Vincze L., Pápai D. vezetőedző: Nahóczky Attila

Dunavarsány: Szili Zs. - Novák A. (Nahóczky B. 4p), Bakó R. (Tajti K. 36p), Bábik T., Sándor N., Valenta N., Kocsis F., Molnár I. (Bathó Á. 92p), Bábik D. (Patkó Gy. 55p), Molnár D., Dell'Elce M. edző: Vincze Gábor

Nahóczky Attila (vezetőedző, Maglódi TC): Újra egy olyan találkozó, amin nem játszottunk rosszul, a lehetőségeink is megvoltak, ám ellenfelünk helyzet nélkül is le tudott minket győzni.

285656753_4951200434989295_6087673656339598129_n.jpg

Partnereink