MAGLÓDI TC - BIATORBÁGY 1 - 1

Sajnos továbbra sem tudjuk átlépni saját árnyékunkat, vagyis hiába játszottunk újra mezőnyfölényben nyerni megint nem tudtunk. A mérkőzés több periódusában is odaszegeztünk ellenfelünket a kapuja elé, de ez gólokra váltani nem tudtuk. Eredményesek is csak szabadrúgásból tudtunk lenni Szirtesi Attila révén a 14. percben, de azt a kontratámadásokra építő vendégek még a szünet előtt, egy szép góllal egalizálni tudtak.

Folytatás jövő héten szombaton, újra hazai pályán a Szentendre ellen. Reméljük az a találkozó végre a mi sikerünket hozza!

Pest megyei I. osztály, 9. forduló:

MAGLÓDI TC - VIADUKT SE-BIATORBÁGY 1 - 1 (1 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 100 néző

jv: Muhari G. (Bíró Zs., Albert G.)

gól: Szirtesi A. ill. Vajda D.

sárga lap: Szirtesi A., Németh Zs., Budafai G. ill. Veres L., Kiss Baranyai L., Mogyorósi Z.

Read More

Maglódi TC: Kőhalmi Gy. - Borsos G., Albirt M., Németh Zs. (Számpor E. 58p), Magyar T., Poncok Cs., Németh R., Budafai G., Greskó G. (Kolozsvári L. 58p), Szirtesi A., Pápai D. (Vincze L. 58p) vezetőedző: Nahóczky Attila

Viadukt SE-Biatorbágy: Kondor T. - Kalmár D. (Kiss Baranyi L. 78p), Kerkovits Á. (Veres L. 35p), Kinyik Á., Mogyorósi Z., Vajda D. (Novák L. 85p), Kele B., Skita T., Bruckner A., Szép I., Papes F. edző: Kiss Baranyi Sándor

Nahóczky Attila (vezetőedző, Maglódi TC): Egy nagyon szervezetten védekező, kontrára építő csapattal találkoztunk. Hiába helyeztük ellenfelünket nagy nyomás alá a második félidőben, a győztes gólt nem tudtuk megszerezni.

U14farsang.jpg

Partnereink