TAKSONY - MAGLÓDI TC 3 - 0

undefined

Szombaton a megyei I. osztály listavezetőjéhez, a Taksony SE-hez látogattunk, ahol nem sikerült bravúrt végrehajtanunk és háromgólos vereséget szenvedtünk. A találkozó gyakorlatilag 17 perc alatt eldőlt miután egy rossz hazaadást, majd egy szabadrúgást követően két gólos hátrányba került. A Gödöllő ellen sikerült felállnunk ebből a helyzetből, de a Taksony már más játékerőt képviselt. A második félidő elején ugyan akadt egy-egy lehetőség Poncok és Németh Richárd előtt is, ám miután ezek kimaradtak, gyakorlatilag a puskaporunkat is ellőttük. A 75. percben pedig, egy kontra után Méder Kőhalmit átemelve végleg eldöntötte a három pont sorsát!

Pest megyei I. osztály, 8. forduló:

TAKSONY SE - MAGLÓDI TC 3 - 0 (2 - 0)

Taksony, 100 néző

jv: Tóth Sz. (Sinkovics D., Bátori Cs.)

gól: Kocsis D., Meiszter M., Méder B.

sárga lap: Meiszter M., Patály J. ill. Németh R., Greskó G., Budafai G.

Read More

Taksony SE: Stammel A. - Meiszter M., Kozma I., Kozári Cs. (Dankó J. 78p), Kocsis D. (Győri R. 79p), Vörös D. (Szalay M. 63p), Szanku K. (Horváth R. 70p), Patály J., Lakatos Zs., Vasas A., Szoómola D. (Méder B. 74p)  vezetőedző: Szabados Tamás

Maglódi TC: Kőhalmi Gy. - Borsos G., Albirt M., Németh Zs., Poncok Cs., Németh R., Greskó G. (Kolozsvári L. 62p), Szirtesi A., Pápai D. (Vincze L. 72p), Budafai G. (Magyar T. 76p), Fischer Zs. (Barta D. 72p) vezetőedző: Nahóczky Attila

Szabados Tamás (vezetőedző, Taksony SE): Egy teljesen más típusú csapat ellen futballoztunk, mint amilyenekkel idáig találkoztunk, de mi erre is készültünk. Örülök, hogy ezt is sikeresen megoldották a fiúk, és ha a végén egy kicsit pontosabbak vagyunk, akkor nagyobb arányú is lehetett volna a győzelmünk. Ezen a jövőben mindenképpen változtatnunk kell, de ettől függetlenül roppant büszke vagyok a srácokra, és dolgozunk tovább. (a nyilatkozat forrása: www.taksonyse.hu)

Nahóczky Attila (edző, Maglódi TC): A korán bekapott két potyaízű gól rányomta a bélyegét a játékunkra és hiába tettünk mindent az egyenlítés érdekében, gólt rúgnunk sajnos nem sikerült.

 

U132014.jpg

Partnereink