MAGLÓDI TC - PILIS 2 - 3

undefined

A Magyar Kupát követően a bajnokságban sem tudtuk két vállra fektetni a Pilis együttesét, pedig vezettünk is, ám szerencse most is elpártolt tőlünk.

A 12. percben a vendégek szerezték meg a vezetést Szemán Lajos révén, amit Fischer Zsigmond egy szép akció után a 33. percben egalizált, majd az 53. percben Németh Richárd volt eredményes, amivel már nálunk volt az előny. Sajnos vezetésünket nem sokáig tudtuk megtartani. Védelmünk statisztálása mellett a 67. percben Tímár Gergő talált be a kapunkba, majd három perc múltán egy Németh Richárdon szerencsétlenül megpattanó labda újra a Pilist jutatta előnyhöz és végül győzelemhez is, hiszen újabb gólt már nem tudtunk szerezni. Egy bajnoksapiránstól ki lehet kapni, de a játék képe alapján a döntetlen reálisabb lett volna.

Pest megyei I. osztály, 5. forduló:

MAGLÓDI TC - PILISI LK 2 - 3 (1 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 200 néző

jv: Németh K. (Volentics E., Dombai Sz.)

gól: Fischer Zs., Németh R. ill. Szemán L., Tímár G., Németh R. (öngól)

sárga lap: Albirt M., Németh Zs., Németh R., Greskó G., Pápai D. ill. Csikós F., Tímár G.

Read More

Maglódi TC: Nagy Cs. - Borsos G., Albirt M., Németh Zs. (Magyar T. 73p), Hausner E., (Unyi B. 62p), Németh R., Budafai G., Greskó G. (Barta D. 72p), Szirtesi A., Pápai D., Fischer Zs. (Lukács B. 72p). vezetőedző: Nahóczky Attila

Pilisi LK-Legenda Sport: Bozsik B. - Egervári G. (Kicska T. 85p), Barcsai R., Üres-Farkas B., Csikós F. (Sárai Z. 55p), Sáran T., Tímár G. (Deák S. 90p), Szamán L., Páles T., Bán Zs., Páli K. edző: Halgas Tibor

Nahóczky Attila (vezetőedző, Maglódi TC): Egyenlő erők küzdelmében a szerencsésebb csapat nyert, bár hozzátenném, hogy a pályán az egyenlő feltételeket nem biztosították a számunkra.

U7.jpg

Partnereink