FC DABAS II. - MAGLÓDI TC 2 - 1

NEM SIKERÜLT A CSAPATNAK GYŐZELEMMEL BÚCSÚZTATNIA SCHINDLER SZABOLCSOT!

undefinedTétnélküli szezonzáró mérkőzésen 2-1-re kikaptunk az FC Dabas vendégeként. Vereségünket főleg az első félidőben nyújtott visszafogott játékunknak köszönhetjük.

Múlt héten, a Taksony elleni győzelemmel biztosítottuk a helyünket a megyei I. osztályban és miután érvényes licensszel is rendelkezünk, a következő bajnokságban is rajthoz állhatunk. Az, hogy akkor ki lesz csapatunk edzője, még kérdéses, ugyanis csapatunkat végül benttartó Schindler Szabolcs megbízatása lejárt. Egyesületünk vezetése természetesen szerette volna, ha a kiváló edző továbbra is trenírozza első csapatunk gárdáját, de a Pro Licenc képzésre is felvett szakember az NB II-es Dorog csapatánál folytatja karrierjét. Munkáját köszönjük és sok sikert kívánunk neki új csapatánál!

Pest megyei I. osztály, 30. forduló:

FC DABAS II. - MAGLÓDI TC 2 - 1 (1 - 0)

Dabas, 100 néző

jv: Kovács L. (Volentics E., Balog II. Z.)

gól: Körmöczy Sz., Mata P. ill. Vincze L.

sárga lap: Farkas R., Bukovszki B., Varga B. ill. Vincze L., Greskó G., Szabó B.

Read More

FC Dabas: Gerstenbrein G. - Kovacsik T. (Fodor G. 66p), Danyis A., Botlik G., Farkas R., Bukovszki B. (Janicsák A. 79p), Gáspár T., Körmöczy Sz. (Mata P. 38p), Ubornyák J. (Pribék T. 85p), Varga B., Kovács R. edző: Kucsák István

Maglódi TC: Mészáros A. - Albirt M., Németh Zs., Lukács B. (Kaszala P. 70p), Tóth M., Vincze L., Greskó G. (Gyuga O. 79p), Budafai G., Szabó B., Unyi B. (Számpor E. 46p), Kalina T. (Magyar T. 79p) edző: Schindler Szabolcs

Schindler Szabolcs (edző, Maglódi TC): Nagyon gyenge, bosszantó első félidőt játszottak a csapatok, ráadásul ekkor egy buta hibából hátrányba is kerültünk. Értem én, hogy utolsó forduló, de az effajta hozzáállást akkor sem tudom elfogadni. Szünetben rendet tettünk a fejekben és a második félidőben végre azt a teljesítményt nyújtottuk, ami a bentmaradásunkat is eredményezte. Ha kicsit jobban koncetrálunk a Dabas kapuja előtt, akár a győzelemre is rászolgáltunk volna. Köszönöm a csapat munkáját és további sok sikert kívánok az egyesületnek a jövőben!

 

U7_2022.jpg

Partnereink