MAGLÓDI TC - PILISI LK 0 - 2

Bíztunk remek szériánk folytatásában, de a negyedik helyért küzdő Pilis már túl nagy falatnak bizonyult és kétgólos vereséget szenvedtünk.

Az első játékrész nem indult jól a számunkra, hiszen Budafai Gergő kezezése miatt már a hetedik percben büntetőhöz jutottak a vendégek, de előnyt nem szereztek, mert Nagy Csaba bravúrral hárítani tudott. Ezután a szünetig kiegyenlített játék folyt a pályán. Sok labdát szereztünk, amikből ígéretes támadásokat vezettünk, de befejezni azokat már nem tudtuk és gyakorlatilag a puskaporunkat is ellőttük, mert a fordulást követően lehetőségünk is alig akadt.

A második félidő első percétől kezdve hibát hibára halmoztunk. Sorra rúgattuk a szabadrúgásokat ellenfellünkkel a büntetőterültünk közeléből, melyből a 49. percben egy gólt kaptunk, majd pár percre a kapufánkon is csattant a labda. Nem találtuk önmagunkat, eladtuk a labdákat, kapkodtunk, nem tudtunk a Pilis kapujának közelébe férkőzni, ami után az sem volt meglepő, hogy a 79. percben Viniczai fejese után kettőre nőtt a vendég előny. Szerencsére az elmúlt hetek eredményes teljesítménye után nem végzetes ez a vereség. Reméljük utolsó hazai mérkőzésünkön, a Taksony ellen ismét három pontnak örülhetünk majd!

Pest megyei I. osztály, 16. fordulóból halasztott mérkőzésen:

MAGLÓDI TC - PILISI LK 0 - 2 (0 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 150 néző

jv: Fodor Zs. (Deme R., Bátori Cs.)

gól: Bán Zs., Viniczai V.

sárga lap: Budafai G., Greskó G., Németh Zs., Kalina T. ill. Bán Zs., Szacskó L.

Read More

Maglódi TC: Nagy Cs. - Horváth G., Albirt M., Németh Zs., Magyar T., (Vincze L. 61p), Molnár O. (Tóth M. 81p), Budafai G., Greskó G. (Számpor E. 61p), Szirtesi A., Unyi B. (Lukács B. 69p), Kalina T. (Barta D 61p)  vezetőedző: Schindler Szabolcs

Pilisi LK: Szacskó L. - Páles T., Barcsai R., Molnár D., Csikós F. (Sáran T. 85p), Gerebenics N. (Malik G. 88p), Üres-Farkas B., Molnár I., Tímár G. (Lasán B. 87p), Bán Zs., Kurucz G. (Viniczai V. 46p). vezetőedző: Halgas Tibor

Schindler Szabolcs (vezetőedző, Maglódi TC): Az első félidőben több lehetőségünk is volt, de előnyt szerezni nem tudtunk, majd a szünet után kapott szabadrúgásgól mindent borított, ráadásul kicsit úgy éreztem, itt ma nem nyerhetünk. De nem akarom másra fogni a vereséget, mert érezhető volt, hogy a Biatorbágy elleni találkozó után még nem volt kellően friss a csapatom és ez meglátszódott a játékunkon és az eredményen is.

U15maglod.jpg

Partnereink