TAKSONY - MAGLÓDI TC 3 - 0


A múlt hetihez hasonló produktummal, ismét vereséget szenvedtünk, ezúttal a Taksony vendégeként. Védelmünk több hibája is végzetesnek bizonyult, hiszen a hazaiak mindegyiket azonnal góllal büntettek. Lehetőségeink csak 3-0 után akadtak, amikor a Taksony már visszavett a tempóból. Tény, hogy nem vagyunk könnyű helyzetben a rengeteg hiányzó miatt, ráadásul a korai sötétedés okán az edzés lehetőségeink is szerények lettek, de bízzunk benne, hogy az utolsó két hazai mérkőzésünkön örülhetünk még győzelemnek.

Pest megyei I. osztály, 14. forduló:

TAKSONY SE - MAGLÓDI TC 3 - 0 (1 - 0)

Taksony, 100 néző

jv: Nemes A. (Berendi T., Ficsor R.)

gól: Patkó Gy. 31p, Tóth Gy. 49p, Héray L. 60p

sárga lap: Hégner Z., Sipos R. ill. Molnár O., Németh Zs.

Read More

Taksony: Stammel A. - Takács M., Hégner Z., Sipos R., Kozári Cs., Patály J., Patkó Gy., Héray L. (Bábik T. 76p), Lakatos Zs., Tóth  Gy. (Kleinheizer P. 85p), Szabados T. (Dankó T. 88p) edző: Halász György

Maglódi TC: Retezi K. - Horváth G., Molnár O., Szirtesi A., Barta D., Németh Zs. (Pintér D. 50p), Budafai G., Tóth M. (Vincze L. 57p), Magyar T., Kalina T. (Albirt M. 84p), Számpor E. (Lukács B. 81p) edző: Rakita Gábor 

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Ugyan azt a nyilatkoznám, mint a múlt héten. Annyi különbséggel, hogy most három gólt kaptunk. Katasztrófa!

Mi az oka gyengélkedésünknek?

Nem tudom. Kedden hosszú beszélgetés vár ránk, hogy kiderítsük. Az biztos, hogy sok csapat megérezné ennyi kulcsjátékosa hiányát és edzés lehetőségeink minősége is nagy hátrányt jelent a számunkra.

U132014.jpg

Partnereink