SZÁMPOR ERIK GÓLJA DÖNTÖTT

A FIATAL TÁMADÓ GÓLLAL HÁLÁLTA MEG A BIZALMAT

Nem a legjobb előjelekkel vártuk a találkozót, hiszen több meghatározó játékosunkra sérülés, vagy eltiltás miatt nem számíthatott Rakita Gábor edző. Ennek is köszönhető, hogy az eddig az ősz folyamán, mindössze pár percet játszó Számpor Erik a kezdőcsapatban találta magát. A fiatal játékos élt is a kínálkozó lehetőséggel és a 39. percben egy szép támadás befejezéseként győztes gólt szerzett.

Csapatunk inkább az első félidőben dominált a mindössze két cserével érkező Nagykőrös ellen, ekkor a gól mellett több nagy helyzet is kimaradt a részünkről. A második félidőben a játék ugyan kiegyenlítetebbé vált, de előnyünk egy percig sem forgott veszélyben és egy hónap elteltével újra bajnoki győzelemnek örülhettünk.

Pest megyei I. osztály, 12. forduló:

MAGLÓDI TC - NAGYKŐRÖSI KINIZSI 1 - 0 (1 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 100 néző

jv: Hajzlinszki Zs. (Gyikó T., Bíró Zs.)

gól: Számpor E.

sárga lap: Vincze L. ill. Molnár Z.

Read More

Maglódi TC: Retezi K. - Horváth G., Molnár O., Szirtesi A., Barta D., Németh Zs., Budafai G. (Tóth M. 90p), Magyar T., Kalina T. (Varga Sz.), Vincze L. (Rajz M. 75p), Számpor E. (Lukács B. 65p)  edző: Rakita Gábor

Nagykőrösi Kinizsi: Rácz J. - Molnár D., Szebellédi Á., Hazafi Á., Simon G., Rákóczi T., Buczkó I., Halasi K., Kulin A. (Demeter M. 63p), Kovács Sz., Molnár Z.  edző: Ulvicki Mihály

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Korrekt játékvezetés mellett úgy érzem megérdemelt győzelmet arattunk. Az első játékrészben teljes mértékben végrehajtotta a csapat az általam kérteket. Mind kombinatív játék után, mind pontrúgásokat követően számtalan helyzetet kialakítottunk, de amilyen rossz passzban vagyunk az elmúlt időszakban ezek rendre ki is maradtak. A félidő hajrájában aztán megtört a jég és egy mutatós támadás végén megszereztük a vezetést. Szünet után tudat alatt kicsit vissza vettünk a tempóból és beleültünk a mérkőzésbe, de így is rászolgáltunk a három pontra. Gratulálok a csapatnak és remélem, hogy újra siker útjára lépünk!

 

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink