MK: NEM SIKERÜLT A TOVÁBBJUTÁS

A FŐTÁBLA KAPUJA ELŐTT BOTLOTTUNK MEG

Három sikerrel megvívott Magyar Kupa találkozó után a legfontosabb, a főtáblára kerülésről döntő mérkőzésen végül alulmaradtunk.

0-0-ás félidőt követően, Pintér Dániel révén hatalmas ziccert hibáztunk, majd a kapura addig veszélytelen Nagykáta rést talált a védelmünkön és megszerezte a vezetést. A bekapott gól után nyíltabbá vált a játékunk, amit a hazaiak újabb két góllal büntettek és 3-0-ás jutottak tovább. Nem maradt más hátra, mint hogy sok sikert kívánjunk a Nagykátának a Magyar Kupa további küzdelmeihez!

Magyar Kupa (PM ág), 4. forduló:

NAGYKÁTA SE - MAGLÓDI TC 3 - 0 (0 - 0)

Nagykáta, 150 néző

jv: Szalai Z. (Gyikó T., Csatlós A.)

gól: Szalkai P. 2, Mányi D.

sárga lap: Mohácsi G. ill. Pápai D., Albirt M.

Nagykáta SE: Rézsó P. - Czakó I N., Lovasi B., Komonyi Gy., Németh N. (Balogh I. 82p), Szalkai P., Kiss K., Mányi Zs. (Draskóczi P. 76p), Mohácsi G., Lakatos L. (Kiss Á. 52p), Mányi D.  edző: Tóth Imre

Read More

Maglódi TC: Retezi K. - Pápai D., Albirt M., Molnár O., Kalina T. - Magyar T., Budafai G. (Szirtesi A. 67p), Varga Sz. (Tóth J. 76p), Greskó G., Vincze L. (Barta D. 62p) - Pintér D.  edző: Rakita Gábor

Tóth Imre (edző, Nagykáta SE): Gratulálok a csapatnak a nagyszerű szerepléshez és a főtáblára kerüléshez. Lelkes szurkolóink is minden elismerést megérdemelnek, nélkülük nem sikerült volna. (nyilatkozat forrása: www.nagykatase.hu )

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Nem akarjuk megbántani a Nagykátát, de a felkészülési időszak, a bajnokság és kupát együttvéve ők voltak eddig a legszerényebb játékot mutató ellenfelünk. A legszörnyűbb viszont az, hogy mi a mai napon náluk is sokkal rosszabbak voltunk. Az első félidőben és a szünet után húsz percig nagyon taktikusan játszottunk, amivel elértük azt, hogy ellenfelünk a félpályát is alig lépte át, de mezőnybeli fölényünkből veszélyes helyzetet nem tudtunk kialakítani. Aztán a 65. percben a szélen megbontottak bennünket, amiből a vezetést is megszerezték. Innentől futhattunk az eredmény után, ami a Nagykátának kedvezett és a gyorsaságukat kihasználva simává tették a találkozót. Sajnos félve, gyáván és fegyelmezetlenül játszottunk, amivel sem itt, sem máshol érvényesülni nem lehet. A találkozón tökéletesen kijött a keddi pocsék edzésmunka... Gratulálok az ellenfelünknek és további sok sikert kívánok nekik a továbbiakban!  

További eredmények:

Tura – Halásztelek FC 4 - 1
Törökbálint – Taksony SE 1 - 3

 

U14masodik.jpg

Partnereink