MK: BÚCSÚZTATTUK A KISNÉMEDIT

KILENC HÓNAP UTÁN ÚJRA TÉTMÉRKŐZÉST NYERTÜNK HAZAI PÁLYÁN

A bajnokság felvezetéseként a Magyar Kupában léptünk páyára, ahol a tavasz folyamán hozzánk hasonlóan gyenge teljesítményt nyújtó Kisnémedit fogadtuk. Fontos volt, hogy jól sikerüljön a találkozó, hogy megfelelő alapot adjon a bajnoki rajtra. Nos, ahogy várható volt, "harapott" a csapat és, ha nem is hatalmas különbséggel, de mérdemelten jutottunk tovább a kupában. Nem mellékesen pedig 2015. október 31-e után újra győzni tudtunk tétmérkőzésen a Kertész Károly Stadionban. 

A vezetés a 37. percben szereztük meg, amikor is Greskó Gábor ragyogóan játszotta tisztára magát a jobb oldalon, majd beadására Fischer Zsigmond érkezett és lőtte a labdát Varró kapujába (1-0). Ugyan előnnyel vonulhattunk pihenőre, de a szünet után nem sokkal ki is egyenlített a Kisnémedi. Barta Dávid szabálytalankodott a tizenhatoson belül, ami után büntetőt rúghatott a vendég együttes. Faragó István nem hibázott és a 48. percben egalízálta az eredményt (1-1). A döntés a találkozó hajrájára maradt. A 83. percben szép kontra támadás után Magyari játszotta szépen be a labdát a csereként beálló Vinczének, akit a büntető területen belül csak szabálytalanul tudtak megállítani a vendégek. A jogos tizenegyest Pápai Dániel váltotta gólra, így miután több gól már nem esett, mi jutottunk tovább a második fordulóba. (2-1)

Az induló és feladható csapatok száma miatt a korábban meghirdetettekkel ellentétben augusztus 10-én nem lesz forduló, míg az így augusztus 17-re halasztott második fordulóban csak 8 gárda küzd majd a továbbjutásért (míg 8 erőnyerő lesz). A harmadik körben, augusztus 24-én mind a 12 versenyben lévő csapat játszani fog, akárcsak az utolsó játéknapon, augusztus 31-én, amikor is a fennmaradó 6 alakulatból már csak az a három marad talpon, amelyik folytathatja majd szereplését az országos mezőnyben is.

 

Magyar Kupa (PM ág), 1. forduló:

MAGLÓDI TC - KISNÉMEDI MSE 2 - 1 (1 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 50 néző

jv: Fodor Zs. (Szántó L., Lamos B.)

gól: Fischer Zs., Pápai D. (11-esből) ill. Faragó I. (11-esből)

sárga lap: Magyar T., Barta D., Németh Zs., Fischer Zs. ill. Horváth P., Varró I.

Read More

Maglódi TC: Nagy Cs. - Horváth G., Szirtesi A., Pápai D., Barta D. - Greskó G. (Vizi R. 90p), Németh Zs., Magyar T., Kalina T. (Vincze L. 76p), Rajz M. (Budafai G. 64p) - Fischer Zs.  edző: Rakita Gábor

Kisnémedi MSE: Varró I. - Rudolf Sz., Juhász B., Kator B., Horváth P., - Török S., Sebestyén L. (Hungler G. 88p), Máj Z., Téglás M. - Faragó I. (Ocztos A. 72p), Hegyvári D..  vezetőedző: Davcsó Károly

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Idény eleji formát mutattunk a mérkőzésen. Nem játszottunk parádésan, de jó szellemben léptünk pályára. Csúsztak-másztak a játékosok, ezért hiába volt ikszes a mérkőzés, mi érdemeltünk győzelmet.

Kész a csapat a bajnoki rajtra?

Van még mit finomítani. Előre játékban úgy érzem megvagyunk, viszont a taktikai elemeket és a védekezést, főleg a közzéppályán többet kell gyakorolnunk.

További szombati mérkőzések:

Dunabogdány SE – Halásztelek FC 1 - 3
Pomáz-ICO SE – Pilisszentiván SE 1 - 2
Törökbálinti TC – Százhalombattai TC 2 - 0
Tököl VSE – Viadukt SE-Biatorbágy 0 - 1
Városi SE Dunakeszi – Taksony SE 3 - 4
Tápiószecső FC – Nagykáta SE 1 - 1 (11-esekkel: 5-6)
UFC Gyömrő – Vecsési FC 5 - 3
Verőce SE – Tura VSK 0 - 4

 

futsal202209.jpg

Partnereink