FÁRADTAN IS GYŐZNI TUDTUNK

undefinedSzombaton újra megyei II. osztályú csapattal, a Sülysáppal játszottunk felkészülési mérkőzést. Noha ellenfelünk eredményeit tiszteljük, számunkra mindenképpen a győzelem volt elfogadható. Ennek ellenére nem úgy kezdődött a találkozó, ahogy vártuk. Fásultan, kicsit nehézkesen játszottunk, amit a Sülysáp Szirtesi Attila segítségével ki is használt. Egy szabadrúgás után védőnk lábáról Nagy Csaba kapujába pattant a labda. A félidő második felére felélénkültünk, ami már a támadójátékunkon is megmutatkozott. Varga Szabolcs két remek szöglete után előbb Szirtesi Attila tette jóvá öngólját, majd Budafai Gergő helyezkedett jól és szerezte meg számunkra vezetést. A szünet előtt Szirtesi Attila tovább növelte előnyünket, nem is akárhogy: ollózó mozdulattal vette be ellenfelünk kapuját. A félidőben Rakita Gábor szinte az egész csapatot lecserélte, majd a második játékrészben újabb két gólt szerezve és csak egyet kapva magabiztosan szereztük meg a győzelmet. Szombaton a Pestszentimre ellen az utolsó felkészülési mérkőzésünket vívjuk, majd jövő héten szombaton immár a Magyar Kupában Pest megyei ágában a Kisnémedi ellen bizonyíthatunk a Kertész Károly Stadionban.

Felkészülési mérkőzésen:

MAGLÓDI TC - SÜLYSÁP KSK 5 - 2 (3 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion

g: Szirtesi A. 3, Budafai G., Lukács B.

Maglódi TC: Nagy Cs. - Horváth G., Szirtesi A., Albirt M., Barta D. - Varga Sz., Budafai G., Németh Zs., Kalina T. - Fischer Zs., Pintér D. cserék: Tóth M., Molnár O., Pápai D., Vincze L., Boros D., Greskó G., Magyar T., Vizi R., Hrutka Zs., Lukács B., Bartha Sz.


Rakita Gábor (vezetőedző, Maglódi TC): Edzőmérkőzéseinken most játszottunk a legfáradtabban, amire a felkészülés ezen szakaszában számítani is lehetett. Mostantól a frissítésre és a taktikára fektetjük a fő hangsúlyt.

 

Következő mérkőzés:

2016. július 30., szombat, 10:00

MAGLÓDI TC - PESTSZENTIMREI SK (blsz I.)

Maglód, Kertész Károly Stadion

 

Magyar Kupa, Pest Megyei ága, 1. forduló

2016. augusztus 6., szombat, 17:00

MAGLÓDI TC - KISNÉMEDI

Maglód, Kertész Károly Stadion

 

 

futsal202209.jpg

Partnereink