RAKITA GÁBOR AZ ÚJ EDZŐ, OLASZ CSAPAT ELLEN DEBÜTÁLHAT

Csapatunk végül bentmaradt a megyei I. osztályban és noha Herédi Attila munkájával elégedett volt az elnökség, mégis váltásra került sor a vezetőedzői poszton. A következő bajnokságra más szempontokat veszünk figyelembe, amihez  új edzőt keresett egyesületünk vezetése. Herédi Attilának ezúton is köszönjük magas szintű, lelkiismeretes munkáját és további eredményes pályafutást kívánunk neki!

Az új edző személye pedig sokak előtt ismerős lehet. Csapatunk korábbi játékosa Rakita Gábor, aki utánpótlásunkból indulva egészen az NB II-es bajnokságig vitte, majd az NB III-as bajnokságban újra csapatunkat segítette. Egy sajnálatos térdsérülés miatt karrierjében az aktív játék egyre kisebb szerepet játszik, de labdarúgás mellett maradt és most a felnőtt csapat edzőjeként bizonyíthat.

A Maglódi utánpótlásban immáron több éve dolgozó szakvezető, korábban a Pestszentimre első csapatát is edzette, majd most tavasszal a megyei II. osztályban menetelő Törtel együttesénél Baranyai Pál munkáját segítette. Mentalitását ismerve joggal bízhatunk benne, hogy egy "harapós", remélhetőleg eredményes Maglódi felnőtt csapatot láthatunk az ősz folyamán.

Egyesületünk célja, hogy keretünket együtt tartsa, amihez a szükséges lépéseket már meg is tette. Sokan jelezték, hogy szívesen maradnának, de néhány labdarúgó bizonyosan a távozás mellett dönt majd. Pótlásukról és a szükséges erősítésről, főleg támadó poszton gondoskodni fogunk, de neveket egyelőre nem szeretnénk említeni.

Első csapatunk a felkészülést július 2-án szombaton egy felkészülési mérkőzéssel kezdi. Ellenfelünk az olasz regionális bajnokságban szereplő Gladiatori Padova 2012 lesz, akiket 17:30 órás kezdettel a Kertész Károly Stadionban fogadunk.

U7.jpg

Partnereink