VIDEOTON II. - MAGLÓDI TC 0 - 0

ERŐSEN TARTALÉKOS EGYÜTTESÜNK ÉRTÉKES DÖNTETLENT ÉRT EL A VIDEOTON VENDÉGEKÉNT!

 

NB III., Közép csoport, 6. forduló:

VIDEOTON FC II. - MAGLÓDI TC

 0 - 0

Felcsút, Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia

jv: Urbán Eszter (Szarvas L., Temleitner K.)

sárga lap: Tar Zs., Thiago, Lupeta illetve Murinai B., Németh Zs.

Videoton FC II.: Pajovic F. - Leonardo, Tar Zs., Paudits P. (Büki B. 56p), Zsótér D., Caneira, Géresi K. (Lupeta 50p), Elek B. (Havasi D. 63p), Thiago, Jankovics Zs., Varga T. vezetőedző: De Carvalho Campelos Vitor Fernando

Read More

Maglódi TC:  Szacskó L. - Bornemissza I., Szőke R., Prókai P., Murinai B. - Bencsik R., Németh Zs., Lukács Á., Krekács T. - Rudolf K. (Rakita G. 58p), Pintér A. (Baranyai P. 87p) játékos-edző: Baranyai Pál

Ismét nem a legjobb előjelekkel vártuk a mérkőzést, hiszen hét alapjátékosunkat, Makovi Richárdot, Weisz Tamást, Rábold Richárdot, Polyák Balázst, Budafai Gergőt, Lukács Bálintot és Vincze Lászlót volt kénytelen nélkülőzi Baranyai Pál edző, így neki is és a pályaedző Rakita Gábornak is vetkőznie kellett, hogy minden posztra legyen bevethető játékos. A hazaiak viszont erős kerettel várhatták a találkozót, hiszen a múlt héten, Debrecenben kiállított huszonötszörös portugál válogatott védő Marco Caneira is ellenünk feszült. A mérkőzés egészében érződött a tartalékos felállásunk, hiszen a mérkőzés egészében a Videoton irányított. Néhány helyzetünk ugyan akadt az első félidőben, de a szünet után már csak az egy pontért küzdhettünk. Szerencsére sikerült az egy egységet bezsebelnünk, de maradéktalanul nem lehetünk boldogok, ugyanis Németh Zsolt begyüjtötte ötödik sárga lapját, így jövő héten ő sem játszhat.

 

Baranyai Pál (játékos-edző, Maglódi TC): - Azért utaztunk Felcsútra, hogy pontot, pontokat szerezzünk. Örülök, hogy fegyelmezett védekezéssel végül sikerült egy pontot begyűjtenünk. Ha a múlt héten is teljesített volna a hátsó alakzat, most nem nyolc, hanem tíz pontuk van. Örömteli a fiatalok játéka, akik nagyon jó teljesítménnyel rukkoltal elő, persze mindenki dicséretet érdemel, ezért külön nem is emelnék ki senkit.

 

 

Király József (technikai-vezető, Maglódi TC): - Bármilyen meglepő, hét játékost nélkülöző csapatunknak nagyobb helyzetei voltak az első félidőben, mint a hazaiaknak! Fordulás után nagyon nehéz perceket éltünk át, mert nagyon beszorított minket a Videoton, de sikerült átvészelnünk ezt az időszakot és pontot szereztünk, amihez gratulálok a fiúknak. Az viszont mindenképpen elgondolkodtató, hogy egy NB III-as tartalékcsapatban hat külföldi játékos szerepel és azok nem képesek egy mérkőzés eldöntésére. A hazaiak megdöbbenve vették tudomásul, hogy a mi együttesünk, velük ellentétben mindössze heti háromszor edz és így sem sikerült nyerniük. Ezek után nincs is rajta mit csodálkozni, hogy nemzetközi szinten nem vagyunk képesek semmi kiemelkedőt nyújtani.

 

További eredmények:

Baja - RKSK 0-3

Szekszárd - Szeged 2-3

Soroksár-Komló 5-0

Gyula-ESMTK 2-0

U17TTTT.jpg

Partnereink