PILIS - MAGLÓDI TC 2 - 0

ISMÉT VESZÉLYTELENEK VOLTUNK AZ ELLENFÉL KAPUJÁRA

undefined

A hozzánk hasonlóan szerény tavaszt produkáló Pilis ellen a három pont reményben utaztunk el a mérkőzésre, főleg úgy, hogy szombaton az összes minket üldöző csapat kikapott. Sajnos nem sikerült ellépni riválisainktól, hiszen ellenfelünk otthon tartotta a három pontot.

Az első félidőben ugyan akadt 3-4 kecsegtető támadásunk, de azokat, vagy nem tudtuk befejezni, vagy erőtlen lövésünk veszélytelen volt a Pilis kapujára. Sajnos a hazaiak jobban tudtak célozni és a 17. percben Viniczai révén megszerezték a vezetést, igaz a gólban kicsit mi is benne voltunk. A második félidő ugyanilyen koreográfiával zajlott. Helyzetecskék részünkről, gól ellenfelünktől. A 61. percben egy szögletet középre fejeltünk ki, amit Csikós Ferenc góllal büntetett és végül 2-0-ra kikaptunk.

Pest megyei I. osztály, 27. forduló:

PILISI LK-LEGENDA SPORT - MAGLÓDI TC 2 - 0 (1 - 0)

Pilis, 250 néző

jv: Peitli S. (Kara P., Sinkovicz D.)

gól: Viniczai V., Csikós F.

sárga lap: Rudolf Sz., Németh Zs., Szirtesi A.

Read More

Pilisi LK: Fűz E. - Sáran T., Virágh B., Jenei O., Mezei R. (Barcsai R. 77p), Molnár Á., Bán Zs., Csikós F., Viniczai V., Halgas I. (Halgas I. 67p), Gerebenics N.  játékos-edző: Kurucsai Milán

Maglódi TC: Nagy Cs. - Farkas K., Albirt M., Molnár O., Rudolf Sz., Rajz M., Németh Zs., Boros D. (Pápai D. 77p), Számpor E. (Schirilla Gy. 52p), Lukács B., Lami I. (Vizi R. 63p) vezetőedző: Herédi Attila 

Herédi Attila (vezetőedző, Maglódi TC): A múlt hetihez hasonló, kapura veszélytelen játékunk csakis vereséget eredményezett.

Milyen reményekkel vágunk neki az utolsó három fordulónak?

Az Üllő ellen hazai pályán győznünk kell, és úgy gondolom a Törökbálint ellen is valós sanszunk van pontot, pontokat szerezni. Szereténk mihamarabb biztosítani a bentmaradást.

U17TTTT.jpg

Partnereink