CSO-KI SPORT-MAGLÓDI TC 1 - 2

LÉTFONTOSSÁGÚ HÁROM PONTOT SZEREZTÜNK

undefined

Miután szombaton a Pest megyei I. osztályban hét mérkőzést is lejátszottak, közvetlen riválisaink eredményeinek tudatában léphettünk pályára Kisnémediben. A mögöttünk helyezkedő öt csapatból három pontot szerzett, azok közül is kettő, a Nagykáta és a Veresegyház ráadásul győzelemnek örülhetett, így felzárkózhattak ránk a kiesőzónából. A kiesés rémének fenyegetése miatt győznünk kellett tehát és mivel tudtuk, hogy a Kisnémedi nincs jó formában, ezért joggal reménykedtünk benne, hogy megszerezhetjük a három pontot ellenfelünk otthonában.

Sajnos a találkozó nem ennek megfelelően indult. Igen nehéz perceket kellett átélnünk, hiszen a hazaiak több veszélyes helyzetet is kidolgoztak az első félidőben. Szerencsére átvészeltük a nyomást, sőt a játékrész hajrájában Bartha Szilárd előbb hatalmas ziccerben ugyan a kapusba rúgta a labdát, ám nem sokkal később Lukács Bálint csúsztatása után már sikerült a kapuba találnia, így gólos vezetés tudatában vonulhattunk szünetre. Fordulás után a hazaiak Sebestyén révén a 67. percben ugyan kiegyenlítettek, de két percre rá büntetőhöz jutottunk. Miután Lukács Bálintot addigra lecserélte Herédi Attila, a labda mögé Szirtesi Attila állt. A kísérlet elsőre, csakúgy mint a Taksony ellen, nem sikerült, de mint akkor, úgy most is jól érkeztünk a kipattanóra. Most Boros Dávid (képünkön) érkezett jó ütemben és rúgta a hálóba a labdát megszerezve így a hőnáhított három pontot. A tavasz folyamán először sikerült egy mérkőzésen két gólt szereznünk, amivel ezúttal a győzelmet is megszerezhettünk. Öt forduló van még vissza és ugyan még nem dőlhetünk hátra, ám most egy kis lélegzetvételhez jutottunk a bajnokság hajrája előtt.

Pest megyei I. osztály, 25. forduló:

CSO-KI SPORT - MAGLÓDI TC 1 - 2 (0 - 1)

Kisnémedi, 100 néző

jv: ifj. Hajdú G. (Berendi T. Cs., Tóth S.)

gól: Sebestyén L. 67p ill. Bartha Sz. 38p, Boros D. 69p

sárga lap: Kator B., Horváth P. ill. Farkas K., Rudolf Sz., Molnár O., Németh Zs., Lukács B.

Read More

CSO-KI Sport: Varró I. - Létai D., Kator B., Horváth K., Sebestyén L., Pádár G., Ligetfalvi D. (Bencze Zs. 62p), Rép M., Horváth P. (Molnár E. 52p), Török S. (Minárik G. 74p), Faragó I.  edző: Davcsó Károly

Maglódi TC: Szacskó L.- Farkas K., Albirt M., Szirtesi A., Rudolf Sz. - Molnár O., Németh Zs. (Vizi R. 90p) - Lami I. (Schirilla Gy. 46p), Rajz M., Bartha Sz. (Bartha Sz. 86p), Lami I. - Lukács B. (Boros D. 62p) vezetőedző: Herédi Attila 

 

Herédi Attila (vezetőedző, Maglódi TC): Nagyon kellett a csapatnak és nekem is a sikerélmény. Hittünk magunkban és ez most három pontot eredményezett.

U17TTTT.jpg

Partnereink