MAGLÓDI TC - NAGYKÁTA SE 1 - 1

GÓLT IS RÚGTUNK, PONTOT IS SZEREZTÜNK

LukacsB.jpg

Szombaton a tavasszal jó teljesítményt nyújtó, de még mindig a kieső zónában tanyázó Nagykáta csapatát fogadtuk. Két meccsnyi gólcsendet követően elég korán, már a 11. percben sikerült megszereznünk a vezetést. Rudolf passzát Bartha Szilárd becsülte, illetve tartotta meg jól, majd bepasszolta a kapu elé, ahol egy kavarodást követően Lukács Bálint (képünkön) lőtte öt méterről a kapuba a labdát. Sajnos még a félidő előtt, a 33. percben jött a válasz. Egy nagykátai próbálkozást még bravúrral hárított Nagy Csaba, de a kipattanónál szemben már ő is tehetetlen volt és Kiss révén kiegyenlítettek a vendégek. Az állás a második félidőben nem változott, igaz túl nagy helyzetekkel egyik fél sem riogatta a másikat. Örüljünk annak, hogy végre gólt és pontot szereztünk és nem mellesleg nem engedtünk magunkhoz közelebb riválisunkat. Örömteli az is, hogy ugyan csak néhány perc erejéig, de bemutatkozott felnőtt csapatunkban egy újabb maglódi fiatal, Gyöngyösi Bence.

Pest megyei I. osztály, 24. forduló:

MAGLÓDI TC - NAGYKÁTA SE 1 - 1 (1 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 100 néző

jv: Fodor Zs. (Surin S., Sinkovich D.)

gól: Lukács B. ill. Kiss Á.

sárga lap: Lukács B., Bartha Sz., Vincze L.

Read More

Maglódi TC: Nagy Cs. - Farkas K., Albirt M., Szirtesi A., Rudolf Sz. (Számpor E. 46p) - Molnár O., Németh Zs. - Lukács B. (Gyöngyösi B. 90. p.), Rajz M. - Bartha Sz. (Vincze L. 65. p.) - Schrilla Gy.  vezetőedző: Herédi Attila

Nagykáta SE: Rézsó P. - Czakó N., Draskóczi P., Lovasi B., Komonyi Gy., Németh N. (Balogh I. 66p), Kiss K., Kiss Á., Mohácsi G., Lakatos L. (Görbe I. 65p), Szalkai P. vezetőedző: Tóth Imre

 

Herédi Attila (vezetőedző, Maglódi TC): A mi helyzetünkben ennek a döntetlennek is örülnünk kell. A helyezések alapján talán meglepő lehet, ám mégis el kell ismernünk igazságos eredmény született, hiszen ellenfelünk sokkal erősebb és masszívabb volt, mint az ősszel.

Tóth Imre (vezetőedző, Nagykáta SE): Az agresszíven játszó hazai csapat az első percekben mezőnyfölényt alakított ki. A kezdeményezést fokozatosan átvettük és a mérkőzés összképe alapján közelebb álltunk a győzelemhez is. (nyilatkozat forrása: www.nagykatase.hu )

285656753_4951200434989295_6087673656339598129_n.jpg

Partnereink