TAKSONY - MAGLÓDI TC 0 - 1

LUKÁCS BÁLINT GÓLJA AZ IDEI ELSŐ BAJNOKI GYŐZELMÜNKET JELENTETTE

undefined

Mint írtuk bravúrra lenne szükségünk, ahhoz, hogy a jó formában lévő Taksony ellen győzni tudjunk és bár nem sokan gondolták volna, végül mégis sikerült megszereznünk a három pontot. Különösen Rudolf Szabolcs (képünkön), Szirtesi Attila és Lukács Bálint volt aktív a mérkőzésen, utóbbi szerezte győztes találatunkat is, de az egész gárda dicséretet érdemel, hiszen egy jó csapat ellen sikerült diadalt aratnunk. Hogy örömünk ne legyen felhőtlen, arról egy újabb kiállítás tehet. A 80. percben Bartha Szilárd ellenfele megrúgása miatt mehetett idő előtt zuhanyozni, így ő a Halásztelek ellen biztosan nem lehet ott a keretben.

Pest megyei I. osztály, 21. forduló:

TAKSONY SE - MAGLÓDI TC 0 - 1 (0 - 1)

Taksony, 100 néző

jv: Fodor Zs. (Csatlós A., Molnár L.)

gól: Lukács B. a 32. percben

sárga lap: Sipos T., Tell T. ill. Szirtesi A., Rajz M.

kiállítva: Bartha Sz. a 80. percben

Read More

Taksony SE: Stammel A. - Takács M., Hégner Z. (Váradi R. 10p), Szabados T., Sipos R. (Kovacsik T. 81p), Tell T., Fekete L. (Héray L. 64p), Bábik T., Patkó Gy., Patály J., Földi M.  játékos-edző: Bábik Tibor

Maglódi TC: Szacskó L. - Farkas K., Pápai D. (Számpor E. 65p), Szirtesi A., Rudolf Sz. - Molnár O., Rajz M. - Bartha Sz., Lukács B. (Vizi R. 78p), Albirt M. (Tabányi T. 89p) - Schirilla Gy. vezetőedző: Herédi Attila

 

A 32. percben a javunkra megítélt büntető mögé Lukács Bálint állt, akinek a lövését elsőre hárította ugyan Stammel, de a kipattanóval szemben már tehetetlen volt.

 

Herédi Attila (vezetőedző, Maglódi TC): Végre igazi csapatként jöttünk ki a pályára és ennek megfelelően küzdöttük végig a mérkőzést. Nem játszottunk kimondottan jól, de most eredményesek tudtunk lenni, ami a helyzetünkben a legfontosabb.

felnottcs220914.jpg

Partnereink