MAGLÓDI TC - SZEKSZÁRD 3 - 3

DÖBBENETES PONTVESZTÉS!

Emberelőnyben, a hosszabításban kapott két góllal veszítettünk két pontot.

NB III., Közép csoport, 5. forduló:

MAGLÓDI TC - TOLLE UFC SZEKSZÁRD

 3 - 3 (2 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 150 néző

jv: Brezovai Z. (Török S., Lászlai R.)

gólszerző: Rábold R. 15p, Pintér A. 29p, Weisz T. 89p (11-esből) ill. Deli D. (3) 79p, 91p, 92p

sárga lap: Németh Zs., Prókai P., Polyák B. ill. Deli D.

piros lap: Kovács B.

 

Maglódi TC: Szacskó L. - Németh Zs., Szőke R., Prókai P., MURINAI B. - BENCSIK R. (Matyó M. 89p), Weisz T., Polyák B. (Bartha Sz. 75p), Rábold R. (Bornemissza I. 61p) - LUKÁCS Á., PINTÉR A. edző: Baranyai Pál

Read More

Tolle UFC Szekszárd:  Kovács B. - Fejes P., Márton E., Tóth P., Dobra B. (Ranga M. 58p) - E. Temuulen (Nánási A. 62p), Rátkai G., Mészáros I., Czinkon Sz. (Schmidt Zs. 64p) - Márk A., Deli D. vezetőedző: Kvanduk János

A borongós őszi időjárás nem szegte kedvét játékosainknak és igen nagy kedvvel léptek pályára a Szekszárd ellen. Látszott a játékosokon, hogy szeretnének három ponttal gazdagodni, amit igen hamar a vendégek tudtára is adták. Tíz percben belül már két nagy helyzetet is feljegyezhettünk, majd a 15. percben Rábold emelt zseniálisan a kint álló Kovács Balázs felett a hálóba. Szerencsére nem elégedtünk meg ezzel az egy góllal. Ugyan a Szekszárd kicsit nagyobb sebességre kapcsolt, meglepni nem tudott minket sőt, egy tetszetős kontratámadás végén a 29. percben Bencsik Roland passzát Pintér András váltotta gólra, amivel máris két gólos volt az előnyünk. A megnyugtató vezetés tudatával kényelmesebb lett a játékunk. Nem kockáztattunk semmit, míg a tolnaiak futhattak az eredmény után. Az első félidőben még nem jártak sikerrel, annál inkább a fordulás után.

Noha igazi átütő erő nem volt a Szekszárdban, erőlködtek, helyzeteket azért ki-ki dolgoztak, igaz mi is többször keveredtünk Kovács kapuja elé, de a találkozó igencsak unalmasan csordogát, egészen a hajráig. A 79. percben az egyik vendég próbálkozás sajnos sikerrel járt. Egy baloldali akciót követően Deli lőtt a kapunkba, amivel már szorosabbá tette a mérkőzést. Szerencsére tudtunk újítani, helyzetünk is volt, sőt a lehető legjobbkor az utolsó percben büntetőhöz jutottunk. Egy lerántást követően Weisz Tamás rúghatott büntetőt, amit értékesített is és eldöntötte a mérkőzést. - gondolhattuk volna - de sajnos nem így történt. Nem hogy két gólos előnyben voltunk a 90. percben, de még a kapust, Kovács Balázst is kiállították. Ennek ellenére, nem tudtunk nyerni. Miközben a játékosok lélekben már az öltözőbe sétáltak a Szekszárd megpróbálta a lehetetlent. Ledermedt védelmünk, buta hibákat elkövetve két gólnál is statisztált Deli Dánielnek a 91. és 93. percekben, amivel ikszre hozta a találkozót a vendég csapat. A mérkőzés elején talán elfogadható lett volna ez az eredmény, de így a történtek ismeretében nagyon-nagyon fájó ez a 3-3.

 

Szekszárdi tudósítás: http://szufc.hu/hirek/505

 

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): - Nincs mit szépíteni, saját magunkat vertük meg. Végig irányítottuk a mérkőzést, jobban játszottunk, mint a Szekszárd, vezettünk is majd a végén mégis csak egy pontot szereztünk. A büntető után mindenki azt hitte meg van meccs, majd jött a hidegzuhany.

 

Király József (technikai vezető, Maglódi TC): - Nagyon fegyelmezetten, a taktikát betartva játszottunk, majd az utolsó négy percben leromboltunk mindent. Emlékezhet mindenki a Hatvan elleni mérkőzésre, amikor mi álltunk fel vert helyzetből, akkor a Hatvan az első helyével fizetett. Ha el akarjuk érni a céljainkat, ilyen hibákat nem követhetünk el.

 

További eredmények:

RKSK - Videoton II. 3-3

Orosháza - Gyula 1-2

Szeged - Soroksár 1-4

Monor - Bölcske 2-2

285656753_4951200434989295_6087673656339598129_n.jpg

Partnereink