ZÁRUL AZ ÁTIGAZOLÁSI PIAC

Február 22-én éjfélig tart átigazolási időszak, így már a mi keretünk is körvonalazódni látszik. Négy játékos érkezett, míg heten a távozás mellett döntöttek. 

A távozók névsora hosszabb, így kezdjük velük. Több tehetséges fiatal érkezett nyáron, akik közül ketten Gyíró Máté és Ondrik Balázs már el is hagyják csapatunkat. Csak úgy, mint a rutinos Gál József, aki nálunk nem tudott annyira gólerős lenni, mint korábbi csapatánál, így visszatért korábbi sikerei helyszínére. Az eligazolás mellett döntött a maglódi nevelésű Greskó Gábor és a két és fél évet színeinkben töltő Matyó Máté, akik nem tudtak nem mondani a Tápiószecső invitálásának. A hatodik távozó játékos Nagy Tamás, ő az ősszel csak kevés lehetőséget kapott csapatunkban, ahogy a nálunk nevelkedő Kardos Szabolcs is, aki ugyan tavaly bemutatkozott színeinkben a harmadosztályban, de a megye egyes csapatunkba már nem tudta beverekedni magát.

Az érkezők között mindenki 1996-os születésű. Két játékos, Farkas Krisztián és Rudolf Szabolcs NB 3-as csapatot hagyott ott a kedvünkért. Rudolf váci ifista évek után a Balatonfüredre szerződött, ahonnan félévre kölcsönbe érkezik hozzánk, míg Farkas Újpesten és a Grosics Akadémiában nevelkedett, majd féléves RKSK kitérőt követően választott minket. Érkezik még Boros Dávid, aki ugyancsak újpesti nevelés. Legutóbb a Budapest első osztályban szereplő Voyage csapatát erősítette és nőtte ki magát alapembernek, ám most nálunk szeretné folytatni pályafutását. A negyedik érkező az a Vizi Richárd, aki Maglódon ismerkedett meg a labdarúgás alapjaival, majd minden korosztályban kiemelkedő teljesítményre volt képes. Később pesti együtteseknél próbált szerencsét, a REAC gárdájában az NB 3-ban is bemutatkozhatott, de most újra a mi szerelésünket öltheti magára. Herédi Attila számol még az U19 játékosával, az 1997-es születésű Szegedi Mikeal is, aki a felkészülések során jó benyomást tett a szakemberre.

Érkezők:

Farkas Krisztián (RKSK), Rudolf Szabolcs (Balatonfüred FC), Boros Dávid (Voyage), Vizi Richárd (REAC)

Távozók:

Greskó Gábor (Tápiószecső FC), Matyó Máté (Tápiószecső FC), Gál József (Dabas-Gyón), Nagy Tamás (Jászfényszaru?), Ondrik Balázs (Vinica, szlovák), Gyíró Máté (Bercel)

Minden távozó játékosunknak további eredményes pályafutást kívánunk!

 

A keret: Szacskó László, Nagy Csaba - kapusok, Budafai Gergő, Szirtesi Attila, Vincze László, Németh Zsolt, Bartha Szilárd, Számpor Erik, Pápai Dániel, Lami István, Farkas Krisztián, Rudolf Szabolcs, Boros Dávid, Vizi Richárd, Schirilla György, Albirt Mátyás, Kovács Zoltán, Rajz Miklós, Bíró Tamás, Lukács Bálint, Molnár Ottó - mezőnyjátékosok

U13 csapatkep.jpg

Partnereink