LAMI ISTVÁN GÓLJA DÖNTÖTT

fotó: www.csilaghegyimte.hu

Szombaton délelőtt a BLSZ I. osztályának 15. helyezettjével, a Szent Pál AFC-vel játszottunk. A helyzetek kialakításával ezúttal sem volt gond, mégis az utolsó percekig nyílt volt a találkozó. A hajrában Lami István révén végül eldőlt a három pont sorsa, így továbbra is versenyben vagyunk csoportunk első helyéért. Csapatunkban három próbajátékos is pályára lépett, akik sorsáról később dönt a szakvezetés.

A www.csillaghegyimte.hu beszámolója:

A mérkőzés végig remek iramban zajlott. A vezetést a Maglód csapata szerezte meg egy letámadás után, melynek a végén Schirilla György találatával megszerezte a vezetést a Maglód, ám egy szabadrúgás után egyenlíteni tudott a Szent Pál, így a félidő 1:1-es döntetlennel ért véget. A második félidő is lüktető játékot hozott. Mindkét csapat előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, ám újabb sokáig nem sikerült szerezni. Amikor már úgy nézett ki, hogy döntetlennel zárul a mérkőzés, egy oldalról beadott labdát bólintott a kapuba Lami István, mellyel megszerezte a győzelmet a Maglódi TC csapatának.

 

VI. Nyílt Téli Nagypályás Torna, Elit B csoport, 3. forduló:

MAGLÓDI TC - SZENT PÁL AFC 2 - 1 (1 - 1)

g: Schirilla Gy., Lami I.

Maglódi TC:

1. félidő: Szacskó L.  - Farkas K., Szirtesi A., Molnár O., Albirt M. - Németh Zs. -  Schirilla Gy., Boros D., Lukács B., Lami I. - Héger A.

2. félidő: Nagy Cs. - Farkas K., Pápai D., Molnár O., Bartha Sz. - Számpor E. - Lami I., Greskó G., Boros D., Vincze L. - Schirilla Gy.

 

Herédi Attila (vezetőedző, Maglódi TC): - A hozzáállással és a helyzetek kialakításával elégedett vagyok, de az ilyen meccseket, hamarabb el kell tudnunk dönteni.

 

A csoport állása:

1. Goldball 94  3  3  0  0  25-0  9p

2. MAGLÓDI TC  3  2  1  0  11-4  7p

3. KISE  3  1  2  0  8-6  5p

4. Csillaghegyi MTE  3  1  0  2  4-7  3p

5. Szent Pál AFC  3  0  1  2  3-18  1p

6. BEAC  3  0  0  3  1-17  0p

 

Következik:

4. forduló:

2016. január 31., vasárnap, 9:00

MAGLÓDI TC - GOLDBALL 94 FC (NB II., U19 Közép A csoport, 5.)

 

U14masodik.jpg

Partnereink