SOK HIÁNYZÓ: DÖNTETLEN A KISE ELLEN

undefined

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését felnőtt csapatunk, ami nem csak egyszerű edzőmeccs volt, hiszen beneveztünk a VI. Nyílt Téli Nagypályás Tornára. Az első fordulóban a BLSZ első osztályban sereghajtó Kőbányai ISE csapatával találkoztunk, ahol 0-0-ás félidőt követően 2-2-re végeztek a felek. Kevésen múlott a győzelmünk, hiszen az utolsó percekben még vezettünk, ám egy szerencsétlen szituáció következtében, egy szöglet után gólt kaptunk. Csapatunknak nagyon sok hiányzója volt, így az ifjúsági csapat három játékosa, Gyuga Olivér, Szegedi Mike és Gruber Bálint is pályára lépett a találkozón. A keret keddtől heti négy edzéssel készül a tavaszi szezonra az Ikarus pályáján.

VI. Nyílt Téli Nagypályás Torna, Elit B csoport, 1. forduló:

MAGLÓDI TC - KISE 2 - 2 (0 - 0)

g: Lami I., Pápai D.

 

Maglódi TC: Nagy Cs. - Németh Zs., Pápai D., Albirt M., Lami I. - Bornemissza I., Rajz M., Számpor E., Gyuga O. - Gerebenics N., Schirilla Gy. csereként pályáral épett: Bartha Sz., Szegedi M., Gruber B.

 

Herédi Attila (vezetőedző, Maglódi TC): - Kezdetnek megfelelő volt a mérkőzést. Aki el jött, hozzá is tett a találkozóhoz, így elégedett lehetek. Szerencsésebb lett volna, ha mindenkinek csak egy félidőnyi lehetőséget tudtam volna adni, hiszen először találkoztunk a téli szünet után, de most így kellett megvívnunk a találkozót.

 

 

2. forduló:

 

2016. január 17., vasárnap, 17:45

 

MAGLÓDI TC - BEAC (BLSZ III. o. 3.)

 

felnottcs220914.jpg

Partnereink