MAGLÓDI TC - CSO-KI 2 - 4

A KORAI KIÁLLÍTÁS ELDÖNTÖTTE A MÉRKŐZÉST

fotó: Maglódi TC-Tököl

Pest megyei I. osztály, 10. forduló:

MAGLÓDI TC - CSO-KI SPORT 2 - 4 (1 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 150 néző

jv: Rózsavölgyi D. (Volentics E., Bíró Zs.)

gól: Németh Zs. 42p, Gál J. 85p ill. Ocztos M. 12p, Horváth P. 79p, Bozori B. (11-esből) 83p, Egervári G. 86p

sárga lap: Budafai G., Németh Zs., Pápai D., Greskó G. ill. Pádár G., Bozori B.

kiállítva: Szacskó L. a 12. percben (a játékvezető megsértéséért), Greskó G. a mérkőzés után (a játékvezető megsértéséért)

Read More

Maglódi TC: Szacskó L. - Németh Zs., Pápai D., Molnár O., Albirt M., Greskó G. (Számpor E. 60p), Budafai G. (Nagy T. 85p), Lami I., Schirilla Gy. (Rajz M. 18p), Ondrik B. (Bartha Sz. 71p), Lukács B. (Gál J. 76p) vezetődző: Herédi Attila

CSO-KI Sport: Varró I. (Szalay G. 59p) - Horváth P., Kator B., Horváth K., Kun Gy., Pádár G. (Máj Z. 59p), Ligetfalvi D., Bencze Zs. (Rép M. 59p), Bozori B., Török S. (Egervári G. 62p), Ocztos M. vezetőedző: Davcsó Károly

Igen korán, már a 12. percben hátrányba kerültünk. Németh Zsoltot rántották le a tizenhatosunkon belül, ami után Ocztos lőtt a hálónkba és ezt érvényesnek minősített a játékvezető. Kapusunk, Szacskó László nehezményezte a döntést és olyat mondott, amiért a bíró azonnal a kiállította, így megfogyatkoztunk. A kapunkba egy mezőnyjátékos, Rajz Miklós állt be, akinek sokáig komolyabb dolga szerencsére nem akadt, mert az emberhátrányunk ellenére is irányítottuk a mérkőzést. Időközben azonban a kispadoknál is kevesebben lettünk, hiszen reklamálás miatt egyik edzőnket, Weisz Tamást (Később ügyvezetőnket Merczel Jánost is) elküldte a játékvezető. A félidő végén megérdemelten egyenlítettünk ki Németh Zsoltnak köszönhetően, így döntetlennel vonultak pihenőre a felek.

A szünet után is megpróbáltunk mindent a győzelem érdekében, mégis a vendégek szereztek vezetést Horváth Péter révén a 79. percben, majd négy perc múltán Bozori növelte tovább az előnyüket büntetőből. A 85. percben a csereként beállt Gál József fejesgóljával ugyan szépíteni tudtunk, de Egervári gyorsan, mindössze egy perc elteltével lehűtötte a kedélyeket,  amikor góljával beállította a végeredményt. Sajnos hazai pályán egy verhető, tartalékosan felálló csapattól  kaptunk, amivel értékes pontokat veszítettünk.

Herédi Attila (vezetőedző, Maglódi TC): "Kapusunk kiállítása után a nehezebb utat, azaz a győzelem megszerzését tűztük ki célül, amiért rengeteget dolgoztunk is, de végül nem sikerült. Nem szoktam a játékvezetéssel foglalkozni, de ezúttal nem mehetek el mellette szó nélkül. A spori a kiállítással döntően befolyásolta találkozó végkimenetelét és a mérkőzés folyamán rengeteg véleményes, vitatható döntést hozott. Talpra állunk és jövő héten a Vecsés ellen próbálunk javítani."

 

U7_2022.jpg

Partnereink