NAGYKÁTA SE - MAGLÓDI TC 0 - 3

ELŐSZÖR NYERTÜNK IDEGENBEN

undefined

Pest megyei I. osztály, 9. forduló:

NAGYKÁTA SE - MAGLÓDI TC 0 - 3 (0 - 2)

Nagykáta, 100 néző

jv: Ducsai J. (Kis Zs., Aux L.)

gól: Ondrik B. 19p, Schirilla Gy. 26p, Pápai D. 84p

sárga lap: Kiss Á., ill. Molnár O., Albirt M., Rajz M.

Read More

Nagykáta SE: Szili Zs. - Czakó II. N., Horváth G., Komonyi Gy., Balogh I. (Majzik B. 46p) - Szalkai P., Czakó I.N. , Hajdú M. (Kiss Á. 56p), Lovasi B. (Molnár D. 72p), Mohácsi G. (Radovits V. 46p) - Rontó R. (Lakatos B. 53p) edző: Györe László

Maglódi TC: Szacskó L. – Németh Zs., Pápai D., Molnár O., Szirtesi A.- Greskó G. (Számpor E. 56p), Lami I. (Gál J. 73p), Rajz M. (Bíró T. 87p), Schirilla Gy.- Ondrik B. (Nagy T. 87p), Budafai G. vezetődző: Herédi Attila

Kicsit megijedtünk a találkozó elején, hiszen a 15. percben Albirt Mátyás szabálytalankodását követően büntetőhöz jutottak a hazaiak. Szerencsére ez nem volt végzetes hiba, mert Horváth Gábor elpuskázta a tizenegyest. Ez annyira feltüzelte a mieinket, hogy rögvest két góllal jeleztük a Nagykátának, hogy mi bizony a három pontért utaztunk el a találkozóra. A 19. percben Ondrik Balázs, majd a 29. percben Schirilla György mattolta volt kapusunkat Szili Zsoltot. A félidő előtt majdnem felzárkózott ellenfelünk, de Szacskó László a helyén volt és hárította a hazaiak ziccerét. A második félidőben a biztos vezetésünk tudatában felesleges kockázatvállalás nélkül játszottunk, ami kifizetődő volt, hiszen a hajrában egy újabb góllal növeltük az előnyünket. Ezúttal a hétről-hétre kiváló formában játszó Pápai Dániel volt eredményes, aki hatalmas gólt szerzett szabadrúgásból. Csapatunk újabb értékes győzelmet aratott, amivel immár az ötödik és mindössze kettő pontra van a dobogó legalsó fokától, ahol jelenleg az a CSO-KI csapata tartózkodik, akiket jövő héten hazai pályán fogadunk.

 

Györe László (edző, Nagykáta SE): - Két védelmi hiba miatt kaptunk két gólt, előtte büntető hibáztunk. A második félidőben a cseréktől vártam, hogy szorosabbá tegyük a mérkőzést, de nem sikerült nekik. Gratulálok a Maglódnak. (a nyilatkozat forrása: www.nagykatase.hu )

Herédi Attila (vezetőedző, Maglódi TC): Magabiztos győzelmet arattunk, bár az is igaz, hogy nehezebb dolgunk lett volna, ha a hazaiak berúgják a büntetőjüket, illetve a félidő végén nem véd hatalmasat Szacskó László. Helyenként igen tetszetős játékkal rukkoltunk elő és, ami külön öröm, végre megszereztünk első idegenbeli győzelmünket. További sok sikert kívánok a Nagykátának!

U14farsang.jpg

Partnereink