UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK: 1. forduló

Egy gólos vereséget szenvedtek utánpótlás csapataink a nyitófordulóban

Az U19 rögtön egy Gyömrő elleni rangadóval kezdett hazai pályán, ahol hiába játszottak jól a srácok, a hajrában mégis a vendégek tudták kicsikarni a győzelmet. Az U16 a sok hiányzó ellenére két gólos előnyhöz jutott Szentmártonkátán, viszont a találkozó utolsó félórájában fordítani tudott a hazai csapat.

Megyei I. osztály, Kelet, 1.forduló:

U19 MAGLÓDI TC - UFC GYÖMRŐ 3 - 4 (1 - 2)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Gyikó T (Kovács I. G.)

gól: Gyuga O., Szegedi M., Merczel Z. ill. Jámbor B., Potocska Á., Kuti K., Horváth L.

sárga lap: Kiss P. ill. Maka R., Horváth F.

Maglódi TC: Szépvölgyi N. - MERCZEL Z., GYUGA O., ÓVÁRI K. (Szász R. 83p), Szász B., Fábián D. (SENGEL T. 46p), Berta B. (Fazekas A. 46p), GYÖNGYÖSI B., Kiss P. (Kecskemáti Á. 60p), Pilny M., Szegedi M. (Fischer P. 77p) edző: Baranyai Pál, Filácz Imre

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): Az első 20-25 annyi lehetőségünk volt, hogy eldönthettük volna a mérkőzést, ám kaptunk egy elkerülhető gólt, ami után fölénybe került ellenfelünk és nekik voltak ziccerei! A második félidőben vissza jöttünk a mérkőzésbe. 3-3-as állásnál több lehetőségünk is akadt, de a Gyömrő egy pontrúgás után megtudta szerezni a győzelmet. Ettől függetlenül gratulálok a fiúknak, mert úgy érzem játékben mindenképpen jobbak voltunk ellenfelünknél.

-----

Megyei II. osztály, Délkelet, 1. forduló:

U16 SZENTMÁRTONKÁTAI SE - MAGLÓDI TC 3 - 2 (0 - 1)

Szentmártonkáta, jv: Cseresnyés Cs.

gól: Balogh I. 2, Kliber D. ill. Kanalas K., Muhi V.

Maglódi TC: Morocz I. - BAJOR T., PAPELLÁS P., GULÁS M., Skultéty D., Muhi V., SLEZÁK G., Kovács G., Teiner G., Greskó L. (Kormány B. 80p), Kanalas K. 

Lévai Csaba (edző, Maglódi TC): Két gólos vezetés után természetesen fájó vereséget szenvedni, de az igazat megvallva megérdemelt a fizikális fölényben lévő hazai csapat győzelme, hiszen többet tettek a három pontért. Mind akaratban, mind a párharcok tekintetében sokat kell még fejlődnünk, ha ez megtörténik és becsatlakoznak a most még hiányzó játékosok is, úgy érzem az ilyen meccseket képesek leszünk megnyerni.

U15maglod.jpg

Partnereink