UTÁNPÓTLÁS CSOPORTBEOSZTÁSOK

Az új szezonban nem csak a felnőtt, hanem az utánpótlás csapataink is a megyei pontvadászatokban fognak szerepelni. Ez azt is jelenti, hogy az előző bajnoksághoz képest kevesebb korosztályt indítunk, ami annak  köszönhető, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség megváltoztatta az utánpótlás rendszerét és megszüntette az U21-es korosztályt.

A megyei bajnokságban nem szükséges párban versenyeztetni a csapatokat, így az országos bajnokságtól eltérően csapataink külön csoportban, illetve más-más csapatokkal fognak megmérkőzni. A 2015-2016-os szezonban az U19 a megyei I. osztályban, míg az U16 a megyei II. osztályban fog szerepelni. Bozsik korosztályaink nem változtak, tehát az U7, U9, U11 és U13 továbbra is a Grassroots, illetve a Bozsik-program megyei rendszerében fognak szerepelni.

Kisebb változás még, hogy a nevelésbe becsatlakozott korábbi játékosunk Lévai Csaba, aki az U16 szakmai munkájáért fog felelni. Az U19-et a Baranyai Pál, Filácz Imre kettős, az U11-et és U13-at Weisz Tamás, az U7-et és az U9-et pedig Baranyai Pál trenírozza. A felzárkóztató csoport nevelésében Rakita Gábor és Bíró Roland vesz majd részt.

 

U19, Pest megyei I. osztály, Keleti csoport:

FELSŐPAKONY, ISASZEG, MAGLÓDI TC, NAGYKÁTA, PÉCEL, PILIS, SÜLYSÁP, TÁPIÓSZECSŐ, UFC GYÖMRŐ

 

U16, Pest megyei II. osztály, Délkeleti csoport:

ABONY, ALBERTIRSA, MAGLÓDI TC, NAGYKŐRÖS, PÉTERI, SÜLYSÁP, SZENTMÁRTONKÁTA, TÁPIÓSZŐLŐS, TÖRTEL

 

A lebonyolítási rendszerről ITT olvashatnak.

 

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink