MAGLÓDI TC - SZEOL SC 0 - 2

NEHEZEN VISELTÜK AZ ÚJABB KUDARCOT

NB III., Közép csoport, 27. forduló:

MAGLÓDI TC - SZEOL SC 0 - 2 (0 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 100 néző

jv: Szalai L. (Márton Zs., Keszthelyi T.)

gól: Beretka P. 19p, Ngalle J. 55p (11-esből)

sárga lap: Budafai G., Németh Zs., Dencz D. ill. Grünwald A.

kiállítva: Molnár O. az 54. percben (nyilvánvaló gólhelyzetben szabálytalankodott), Lukács Á. a 90. percben a kispadról (két sárga lappal)

Read More

Maglódi TC: Szacskó L. - Joó G., Budafai G., Molnár O., Németh Zs., Oroszi B., Nagy T. (Bátori B. 74p), Dencz D., Pokorádi D. (Greskó G. 68p), Bartha Sz. (Vincze L. 65p), Aranyos M. vezetődző: Herédi Attila

SZEOL SC.: Leinnder D. - Forró A., Ngalle J. (Varga R. 77p), Puskás Cs., Kormányos K., Grünwald A., Beretka P., Bjedov B., Domonkos Cs. (Busa B. 80p), Végh A. (Paska B. 90p), Buzási P. vezetőedző: Tóth Ákos

Javuló formát mutató csapatunk a múlt héten a Dunaharaszti otthonában betlizett és csak reménykedni tudtunk benne, hogy a mai találkozón kiköszörüljük a csorbát. Sajnos csalódnunk kellett.

Bizonytalanul kezdtük a mérkőzést. Sok labdát eladtunk már a saját térfelünkön, amiből az ellenfelünk kisebb-nagyobb lehetőségekhez jutott, de szerencsére azokat kihasználni nem tudta. Mi inkább a kontrákban és az előre ívelt labdákban bíztunk, de siker nem koronázta a próbálkozásainkat. A 7. percben ugyan nem sokon múlt a vezetés megszerzése, de a kecsegtető helyzetben lévő Bartha elől az utolsó pillanatban tisztázni tudtak a védők. A 18. percben egy hatalmas védelmi hibát kihasználva előnyhöz jutott a Szeged. A jobb oldalról végeztünk el szabadrúgás. A beívelt labdát kifejelték a vendég védők a félpályán álló Molnár Ottó felé, aki addig készült rá, hogy vissza rúgja a támadóink felé, amíg a szemfüles Beretka elfejelte előlle és egyedül húzhatott kapura. A támadóval szemben Szacskó tehetetlen volt, így hátrányba kerültünk (0-1) Öt perc múltán majdnem jött a válasz is, de Aranyos próbálkozását a bal kapufa hárította. Az előnye tudatában, magabiztosan, kivárásra váró játszó SZEOL láthatóan a hibáinkra várt. Joggal tette hiszen a védelmünk nagyon ingatag lábakon állt. Volt, hogy egy sima kirúgásba, vagy egy passzba is hiba csúszott, amiből persze indulhatott is az ellenfél. Szerecsére újabb találatig nem jutottak, sőt majdnem mi egyenlítettünk. A 32. percben Oroszi Benjamin 25 méterről leadott lövése a felső lécről pattanva hagyta el a játékteret. A szünetig hátralévő időben már nagyobb helyzet nélkül játszottak a csapatok, így az eredmény nem változott.

A fordulás után elmaradt a feltámadásunk. A türelmes SZEOL továbbra is várt, amig megteremtjük számukra a lehetőséget, ami az 54. percben meg is történt. Egy kiugratást követően a 16-osunknál hárman is mehettek Szacskó kapujára. Akik közül Ngallet Molnár csak szabálytalanul tudta megállítani, amiért piros lappal a kiállítás sorsára jutott és tizenegyeshez az ellenfél. Többen lest reklamáltak, de el kell ismerni, hogy Németh Zsolt beragadt, így az asszisztens jól döntött, amikor tovább engedte a támadást. A színesbőrű támadó volt a végrehajtó, aki értékesítette is a büntetőt (0-2) A hátralévő bő félórában már nem volt komoly helyzete a vendég csapatnak. Nem is erőltették. A biztos vezetés tudatában járatták a labdát, míg a mi néhány támadásunkat magabiztosan hatástalanították. Ebben az időszakban leginkább a játékvezetői döntések borzolták a kedélyeket, amelyek néhány esetben valóban véleményesek voltak. A találkozó szép lassan véget ért és egy újabb vereséget kellett elkönyvelnünk, de ezúttal felesleges fegyelmezetlenségekkel is tarkítva, amit mindenképpen sajnálhatunk, hiszen csapatunk, így még nehezebb helyzetbe került.

 

Herédi Attila (vezetőedző, Maglódi TC): Kezd a csapatom szétesni, ami esetünkben mindenképpen negatívum, viszont ezzel mindenki magáról állít ki bizonyítványt. Úgy hiszem, hogy a sorozatos fegyelmezetlenségek, akár a pályán, akár a pályán kívül, megpecsételik az eredményességünket .

Tóth Ákos (vezetőedző, SZEOL SC): Nagyon örülök a nehezen megszületett győzelmünknek, főleg annak tudatában, hogy rengeteg hiányzónk volt. Tudtuk, hogy a Maglód nem fogja könnyen adni a bőrét, ami be is igazolódott, de úgy gondolom, hogy nagyon szerencsés pillanatokban szereztük a góljainkat, ezért lehetett simább a mérkőzés mint, ami a játék képe alapján valójában volt. 

További eredmények:

Gyula-Vác 2 - 2

Baja - REAC 2 - 4

Szekszárd - Kozármisleny 0 - 2

Orosháza - Dunaharaszti 0 - 0

Bölcske - Szentlőrinc 3 - 1

Monor - ESMTK 2 - 1

U132014.jpg

Partnereink