A RENGETEG KIHAGYOTT HELYZET MEGBOSSZULTA MAGÁT

Hétfőn igazi "hatpontos" találkozót vívott öregfiúk csapatunk Albertirsán, amit, ha sikerrel vettünk volna, akkor a nagyon szoros középmezőny tagjaivá váltunk volna. Volna, ugyanis hiába a rengeteg kidolgozott helyzetünk, ezek közül csupán egyszer, Tóth Levente (képünkön) révén tudtuk bevenni a hazaiak kapuját. Miután az Albertirsa a szükségkapus Szabó Gáboron és az előtte álló védelmünkön kétszer is kifogtott, végül vesztesen kellett elhagynunk a pályát. Játékosainkat azonban nem marasztalhatjuk el, hiszen a kapus Nagy Zoltánon kívül több meghatározó játékos sem állhatott a Tabányi Pál vezette öregfiúk rendelkezésére.

Pest megyei öregfiúk bajnokság, Délkelei csoport, 16. forduló:

ALBERTIRSA SE - MAGLÓDI TC 2 - 1 (1 - 1)

Albertirsa, jv: Mohácsi I. (Sinkovicz D., Pécsi I.)

gól: Víg I., Zatykó A. ill. Tóth L.

Maglódi TC: Szabó G. - VARGA A., TÓTH A., Németh G., Bíró A., METZ GY., Kiss Gy., Tóth F., Bodonyi S., TÓTH L., Tabányi T. cserék: Albert I., Bógyis G., Merczel J.

Tabányi Pál (csapatvezető, Maglódi TC): A helyzetek alapján nyernünk kellett volna, de a sok kihagyott lehetőség megbosszulta magát. Aki el tudott jönni az becsülettel tette a dolgát, de ez a mai napon kevés volt a pontszerzéshez.

U17TTTT.jpg

Partnereink