UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK: 23. forduló

MÁR AZ U21 SEM NYERETLEN IDÉN

Ismét felemásra sikerültek utánpótlás csapataink hétvégi mérkőzései. Az U14 jó szokásához híven ismét meggyőző fölénnyel (6-0) tudott diadalmaskodni, csak úgy, mint az ebben az évben először három egységet bezsebelő U21 (5-1). Az U15 a kisebbekkel ellentétben pocsék állapotú pályára kényszerült Hatvanban, ahol a hazaiak jobban tudtak alkamazkodni az irreális viszonyokhoz és végül hat góllal nyerni tudtak. Náluk is rosszabul járt az U17, akik ugyan kétszer is megzörgették a gyöngyösi hálót, de a szükségkapussal felálló Gruberék tizenegyszer kapituláltak a vendég támadókkal szemben.

NB II. Közép-Kelet 23. forduló:

U21 MAGLÓDI TC - GYÖNGYÖS AK 5 - 1 (2 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Kovács E. (Szemereczki E., Harmath P.)

gól: Leidál M. 2, Földi D., Berta B., Szegedi M. ill. Gonda A.

sárga lap: Leidál M. ill. Kiss K., Fülöp B., Balázs A.

kiállítva: Gonda A. (Gyöngyös, az 51. percben)

Maglódi TC: Nagy Cs. (Blahó B. 46p) - LEIDÁL M., Gyuga O., Krekács T., BÍRÓ T., Berta B., Szegedi M., FÖLDI D., Kiss P. (Paulovics N. 60p), Erdősi R., GRESKÓ G.

Filácz lmre (edző): Hamar eldönthettük volna a mérkőzést, de kihagytuk helyzeteinket. A második félidőben aztán gólokra váltottunk fölényünket és megérdemelt győzelmet arattunk!

-----

NB II. Közép-Kelet 23. forduló:

U17 MAGLÓDI TC - GYÖNGYÖS AK 2 - 11 (0 - 7)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Török I. T. (Pálinkás I., Udvarhelyi P.)

gól: Fábián D., Kanalas K. ill. Szebenyi J. 6, Balla Z. 3, Benedek D., Kökény B.

sárga lap: Kovács B., Gruber B., Fischer P.

Maglódi TC: Palotai Cs. - Kovács B., Óvári K., Kecskeméti Á., Gyöngyösi B., Szász R., Sengel T., Gruber B., Baranyai Z. (Kanalas K. 55p), Fábián D., Fischer P.

Filácz Imre (edző, Maglódi TC): Katasztrófálisan játszva, végig szenvedtük a mérkőzést, így nem is csoda, hogy ilyen különbséggel vert meg minket a Gyöngyös!

-----

NB II. Közép-Kelet 23. forduló:

U15 FC HATVAN - MAGLÓDI TC 6 - 0 (3 - 0)

Hatvan, jv: Tóth Z. (Kovács B., Debreczeni K.)

gól: Balog Zs. 2, Fülöp Á. 2, Telek A., Parragi D.

sárga lap: György M., Fülöp Á. ill. Morocz I., Mészáros T., Kanalas K., Skultéty D.

Maglódi TC: Morocz I. - UNGER K., Fodor E., NAGY L., Papellás P., Baranyai Zs. (KOVÁCS G. 41p), Gulás M. (Teiner G. 73p), Muhi V. (Greskó L. 63p), Slezák G. (Skultéty D. 41p, Kormány B. 66p), Mészáros T., Kanalas K. (Szabó S. 73p)

Bíró Roland (edző): Számomra érthetlen, hogy az U14 kiváló talajon játszhatott, majd az U15 mérkőzését egy "legelőre" vitték. Bár a hazaiak provokatív, több esetben minősíthetlen stílusát elnézve nem is volt csoda. A találkozó elején odaszegeztük ellenfelünket a kapuja elé, majd a tizenötödik percben egy fűcsomón megpattanó labdából gólt kapva hátrányba kerültünk, ami után a maradék lelkesedésünk is elszállt. A hazaiak megédemelt győzelmet arattak, mert a talajhoz alkalmazkodó játékukban nagyon eredményesek voltak, míg mi több esetben a kapussal szemben is hibázni tudtunk. Ráadásul a találkozón átvettük ellenfelünk kötekedő viselkedését, amiért szégyenkezhetünk is, mert az efajta  megnyilvánulások eddig távol álltak tőlünk. A mai napon csak egy dologgal lehettünk elégedettek, a játékvezetői hármas működésével.

-----

NB II. Közép-Kelet 23. forduló:

U14 FC HATVAN - TESTVÉRISÉG SE-MAGLÓDI TC 0 - 6 (0 - 4)

Hatvan, jv: Kovács B. (Debreczeni K, Tóth Z.)

gól: Balogh L. 3, Pusztai D., Tóth B., Pádár A. (öngól)

Testvériség SE-Maglódi TC: Nagyistván B. - Csordás D., Dózsa R., Lénárt S. (Ács B. 50p), Vígh Gy., Lados-Tóth M., Fehértói G., Kovács G. (Tóth B. 41p), Deme G. (Marosi N. 41p), Balogh L., Pusztai D. (Komlódi M. 55p)

Katona Tamás (edző): A bajnokság során most játszhattunk a legjobb pályán, ami nagyon feküdt a stílusunknak. Az első félidőben nagyon kombinatívan játszottunk és sok helyzetet dolgoztunk ki, amelyből négyet értékesíteni is tudtunk, míg az ellenfelünk nem tudott eljutni a kapunkhoz. A szünet után kissé visszaesett a teljesítményünk, egyénileg keveset vállatunk, ami hatással volt a támadójátákunkra. Szerencsére ennek ellenére is tovább tudtunk növelni az előnyünket és megérdelten nyertük meg a találkozót. További sok sikert kívánok a Hatvannak! Hajrá Tesi, hajrá Maglód!

U14masodik.jpg

Partnereink