UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK: 18. és 21. forduló

Az elmúlt hét fordulóban nem kapott gólt az U14

Ezen a hétvég csak az U14 és U15-ös korosztályunk lépett pályára, mert az U17 és U21 csapatunk KISE elleni mérkőzése halasztásra került. Előbbi két együttesünknek csütörtökön is mérkőzése volt, ekkor a 18. fordulóból halasztásra került Dabas elleni találkozók pótlására került sor. U14-es csapatunk 16-0-val abszolválta a meccseket, és kevesebb játszott találkozója ellenére átvette a vezetést a tabellán, míg az U15 a Dabas ellen négy, a Csepel ellen egy gólos vereséget szenvedett.

NB II. Közép-Kelet 18. forduló:

U15 MAGLÓDI TC - FC DABAS 0 - 4 (0 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Simon II. J. (Szeleczky G., Berendi T. Cs.)

gól: Balog M. 2, Mata T., Mráz M.

sárga lap: Fodor E., Mészáros T., Véglás R., Kanalas K. ill. Mráz M.

Maglódi TC: Morocz I. - Unger K. (Kovács G. 66p), FODOR E., Nagy L., Skultéty D. (Bajor T. 51p), Mészáros T., Véglás R., Slezák G. (Greskó L. 51p), GULÁS M. (Kormány B. 75p), Papellás P. (Baranyai Zs. 66p), Kanalas K. (Teiner G. 75p)

Bíró Roland (edző): A Gödöllő elleni súlyos vereségünk után az volt a legfontosabb, hogy a védekezésünket stabilabbá tegyük. Ez nagyrészt sikerült is, de mindez a támadójátékunk rovására ment. Sajnos a találkozó végére elfáradtunk és a cseréinknek sem sikerült megfelelően beszállni a játékba, így a hajrában három gólt is kapva végül négy gólos vereséget szenvedtünk.

 

NB II. Közép-Kelet 18. forduló:

U14 TESTVÉRISÉG SE-MAGLÓDI TC - FC DABAS 7 - 0 (3 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Berendi T. Cs. (Szeleczky G., Simon II. J.)

gól: Ambrózi Á. M. 2, Vígh Gy. 2, Dózsa R., Deme G., Tóth B.

sárga lap: Varga K.

Testvériség SE-Maglódi TC: Nagyistván B. - Dózsa R. (Tóth B. 41p), Lénárt S., Vígh Gy., Fehértói G. (Balogh L. 41p), Csordás D., Kozma P. (Ács B. 41p), Lados-Tóth M., Marosi N. (Ambrózi Á. M. 41p), Pusztai D. (Komlódi M. 41p), Deme G.

Katona Tamás (edző): Az egész mérkőzés folyamán nagyon kombínatív támadójátékot mutattunk be, amiből a csak találkozó utolsó harmadában tudtunk több gólt szerezni. További sok sikert kívánok a Dabasnak! Hajrá Tesi, hajrá Maglód!

 

NB II. Közép-Kelet 21. forduló:

U15 CSEPEL FC - MAGLÓDI TC 1 - 0 (1 - 0)

Budapest, Csepel Stadion, jv: Rózsa N. (Móré B., Katz R.)

gól: Varga B.

sárga lap: Gulás M.

Maglódi TC: Morocz I. - Skultéty D., Fodor E., Bajor T., NAGY L., GULÁS M., Kovács G. (GRESKÓ L. 41p), Papellás P., Mészáros T., Kanalas K., Slezák G.

Bíró Roland (edző): Szombaton még úgy tűnt ki sem tudunk állni, ám végül egy cserével el tudtunk utazni Csepelre. A két félidő első pár percét sajnos átaludtuk, de a találkozó egészét tekintve, az előző mérkőzésekhez képest előrébb léptünk. Zártan védekeztünk, több ígéretes támadásunk, pontrúgásunk is akadt, de sajnos ezeket elrontottuk, vagy csak egyszerűen elkapkodtuk. Kis szerencsével pontot is szerezhettünk volna egy olyan csapattól, amely ősszel 11 góllal vert meg minket.

 

NB II. Közép-Kelet 21. forduló:

U14 CSEPEL FC - TESTVÉRISÉG SE-MAGLÓDI TC 0 - 9 (0 - 3)

Budapest, Csepel Stadion, jv: Katz R. (Móré B., Rózsa N.)

gól: Pusztai D. 3, Balogh L. 2, Nagyistván B., Lados-Tóth M., Tóth B., Ács B.

sárga lap: Fehértói G.

kiállítva: Kovács R. (Csepel) a 33. percben

Testvériség SE-Maglódi TC: Nagyistván B. - Csordás D., Dózsa R., Lénárt S. (Ács B. 41p), Vígh Gy. (Deme G. 41p), Fehértói G. (Marosi N. 41p), Lados-Tóth M. (Komlódi M. 41p), Kozma P. (Ambrózi Á. M.), Balogh L., Tóth B., Pusztai D.

Katona Tamás (edző): Ismét rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, amelyeknek a tavaszi szezonunkhoz híven csak kis százalékát használtuk ki. Reméljük a következő fordulóban, a Honvéd elleni "szuperrangadón" jobban koncetrálunk a kapu előtt! Dicséret érdemel ugyanakkor a védekezésünk, hiszen az elmúlt hét fordulóban még gólt sem kaptunk, ami nem csak a hátsó alakzat érdeme, hanem az egész csapaté. Hajrá Tesi, hajrá Maglód!

U7.jpg

Partnereink