UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK: 20. forduló

Rangadót nyert az U14

Súlyos vereséget szenvedett az U15 és az U17

Fontos pontokat tudott szerezni a Testvériség által kölcsönzött U14-es csapatunk. A Gödöllő elleni rangadón végig mezőnyfölényben játszottak Katona Tamás tanítványai és végül ha csak egy góllal is, de hozták a nagyon fontos három egységet. Az U15 nagyot betlizett, hiszen katasztrófális védekezésüknek köszönhetően súlyos vereséget szenvedtek, ahogy az U17 is, akik az Airnergyvel szemben véreztek el. A csere nélkül felálló U21 is pont nélkül maradt, igaz ők a lehető legkisebb, tehát egy gólos különbséggel.

NB II. Közép-Kelet 20. forduló:

AIRNERGY U19 - MAGLÓDI TC U21 2 - 1 (1 - 0)

Budapest, jv: Horváth K. (Lovász V., Kranauer T.)

gól: Unyi B., Szidor Sz. ill. Kiss K.

sárga lap: Szidor Sz. ill. Gyuga O., Erdősi R., Kiss P.

Maglódi TC: DEZSŐ K. - KISS K., Merczel Z., BÍRÓ T., GYUGA O., Erdősi R., Bartha Sz., Szegedi M., Kiss P., Berta B., Leidál M.

Filácz Imre (edző, Maglódi TC): Mezőnyfölényben játszó ellenfelünk egy szerencsés góllal tudta megszerezni a vezetést az első félidőben. A szünet után esélyünk volt pontot, pontokat szerezni, de ordító helyzetekben is hibázni tudtunk.

 

NB II. Közép-Kelet 20. forduló:

AIRNERGY U16 - MAGLÓDI TC U17 8 - 0 (3 - 0)

Budapest, jv: Kranauer T. (Lovász V., Horváth K.)

gól: Jurecska E. 4, Szabó M., Kiss B., Potocska G., Nezam I.

sárga lap: Skultéty D.

Maglódi TC: Baranyai Z. - Szász B., GYÖNGYÖSI B., Gruber B. (Skultéty D. 67p), Fábián D., FILÁCZ K., Kovács B., Óvári K., Papellás P. (Mészáros T. 46p), Szász R., SENGEL T.

Filácz Imre (edző, Maglódi TC): Az első percekben kiderült, hogy nem a mi javukra, fog eldőlni a mérkőzés és ezért egy-két játékos lélekben a feladta a küzdelmet.

 

NB II. Közép-Kelet 20. forduló:

U15 MAGLÓDI TC - GÖDÖLLŐI SK 1 - 11 (0 - 7)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Albert G. (Vér J., Sinkovicz D.)

gól: Gulás M. ill. Djácsuk I. 5, Mertse Á. 4, Mátrai K. 2

sárga lap: Nagy L., Mészáros T.

Maglódi TC: Morocz I. - Unger K. (Bajor T. 41p), Mészáros T., Muhi V. (Greskó L. 41p), Nagy L., Papellás P., Véglás R. (Kormány B. 60p), Slezák G. (Skultéty D. 50p), Fodor E. (Teiner G. 65p), Gulás M., Kanalas K.

Bíró Roland (edző): Teljes csőd uralkodott a védelemben, képtelenek voltunk útját állni a vendég támadásoknak, míg elől három esetben a gólvonaltól egy-két méterre is hibázni tudtunk. Nincs mit szépíteni, szégyenteljes vereséget szenvedtünk. Remélem csütörtökön a Dabas ellen már a szebbik arcunkat mutatjuk!

 

NB II. Közép-Kelet 8. forduló:

U14 TESTVÉRISÉG SE-MAGLÓDI TC - GÖDÖLLŐI SK 1 - 0 (1 - 0)

Budapest, Testvériség SE Sporttelep, jv: Krózser A. (Hagyó A., Gubányi G.)

gól: Lénárt S.

sárga lap: Tóth B. ill. Lázits M.

Testvériség SE-Maglódi TC: Nagyistván B. - Nagy L. (Csordás D. 59p), Dózsa R., Lénárt S., Vígh Gy., Fehértói G., Marosi N. (Lados-Tóth M. 41p), Kozma P., Pusztai D., Balogh L. (Ambrózi Á. M. 77p), Tóth B. (Deme G. 53p)

Katona Tamás (edző): Rangadót játszottunk a Gödöllő ellen, amit játékunk alapján megérdemelten nyertünk meg. Mentálisan felkészültünk, és a mutatott játékban is azt hoztuk, ami egy ilyen találkozó megnyerésehez szükséges. Csupán a helyzetkihasználásunkkal nem vagyok elégedett, hiszen hat százszázalékos helyzetet puskáztunk el.  Védelmünk ugyanakkor nagyon jól teljesített, amit az is bizonyít, hogy a harmadik helyezett ellenfelünk szinte el sem jutott a kapunkig. Rengeteg labdát szereztünk és abból nagyon sok támadást tudtunk vezetni, de a kapu előtt elfogyott a koncetráció. A lényeg a győzelem volt, amihez gratulálok a csapatnak. További sok sikert a kívánok aGödöllőnek. Hajrá Tesi, hajrá Maglód!

U7_2022.jpg

Partnereink