UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK: 19. forduló

MEGSZEREZTE IDEI ELSŐ GYŐZELMÉT AZ U17

Szombaton U14-es és U15-ös korosztályunk Ráckevére látogatott, ahol felemás eredményekkel végeztünk. Előbb a Katona Tamás által gardírozott, Testvériség adta korosztályunk lépett pályára és elsöprő, 15-0-ás győzelemmel hangolt a Gödöllő elleni, jövő heti rangadóra. Sajnos az U15-nek már nem sikerült a bravúr, mert a mezőnyben ugyan kiegyenlített volt a találkozó, de a védelemben elkövetett buta hibák végzetesnek bizonyultak. Vasárnap Maglódon az U17-nek és az U21-nek volt fellépése, a már jól ismert Nagykáta fiataljai ellen. A kisebbek az első félidőben két gólos előnyhöz jutottak Sengel Tibor (képünkön) és Filácz Krisztián révén, amit a Fischer Péter kiállítása miatti emberhátrányban is meg tudtak őrizni, majd az U21 következett, ahol izgalmas csatában az utolsó percben Leidál Márton révén tudtunk egy pontot menteni.

NB II. Közép-Kelet 19. forduló:

U21 MAGLÓDI TC - NAGYKÁTA SE 2 - 2 (1 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Horváth M. (Kányási I., Bódy B.)

gól: Kiss K., Leidál M. ill. Mózes D., Pap R.

sárga lap: Dezső K., Erdősi R., Kardos Sz., Leidál M. ill. Mózes D., Kiss Á.

Maglódi TC: Dezső K. (Nagy Cs. 46p) - Kiss K., Merczel Z., Bíró T., Gyuga O., Erdősi R., Kardos Sz., Szegedi M. (Bartha Sz. 46p), Kiss P., Berta B., Leidál M.

Filácz lmre (edző): Felemás mérkőzést játszottunk a Nagykáta ellen. Az első félidő alapján gólokkal kellett volna vezetünk és ekkor akár a mérkőzést is megnyerhettük volna, de lehetőségeinket sajnos kihagytuk. A félidőben Kiss Krisztián barátom nagyon feltüzelhette csapatát, mert a szünet után ragyogóan játszottak és csak az utolsó percben szerzett hihetetlenül szerencsés találattal tudtunk itthon tartani egy pontot. További sok sikert kívánok a Nagykáta csapatának!

Kiss Krisztián (edző, Nagykáta SE): Lehet, hogy itt hagytunk két pontot és csak döntetlent értünk el, de ma többet nyertünk, mint egyetlen pici pontocska. Ma visszanyertük az önbecsülésünket, újra hittünk önmagunkban és küzdöttünk egymásért. Ezt a formát és hozzáállást kell tartani és akkor még szép tavaszunk is lehet. Az, hogy a végén egy óriási potyagólt kaptunk arra pedig csak azt tudom mondani, hogy benne van a futballban, mindenkivel előfordul. Régen mondhattam azt, hogy büszke vagyok csapatomra. Ki kell még emelnem a játékvezetői hármas teljesítményét, ami rendkívül korrekt volt. Filácz Imre barátomnak és csapatának pedig további sok sikert kívánok. (nyilatkozat forrása: www.nagykatase.hu)

 

NB II. Közép-Kelet 19. forduló:

U17 MAGLÓDI TC - NAGYKÁTA SE 2 - 0 (2 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Bódy B. (Horváth M., Kányási I.)

gól: Sengel T., Filácz K.

sárga lap: Nyámádi B., Pozsár B.

kiállítva: Fischer P. 68. percben

Maglódi TC: Baranyai Z. - KECSKEMÉTI Á., GYÖNGYÖSI B., Gruber B., FÁBIÁN D. (Skultéty D. 82p), FILÁCZ K., Kovács B. (Palotai Cs. 72p), Óvári K., Fischer P., Szász R. (Papellás P. 65p), SENGEL T.

Filácz Imre (edző, Maglódi TC): Gratulálok a csapatnak, mert egy új játékrendszerben, a taktikai utasításokat maximálisan betartva megérdemelt győzelmet arattunk. További sok sikert kívánok a jó erőkből álló, rendkívül szimpatikus Nagykáta csapatának!

Hegedűs József (edző, Nagykáta SE): Gyenge játékkal megérdemelt vereséget szenvedtünk. Gratulálok a Maglódnak. A jövő hétre össze kell kapni magunkat! (nyilatkozat forrása: www.nagykatase.hu)

 

NB II. Közép-Kelet 19. forduló:

U15 RÁCKEVE VAFC - MAGLÓDI TC 6 - 2 (3 - 0)

Ráckeve, jv: Cserni T. (Kacsó I., Kulcsárné V. R.)

gól: Darázs J. 4, Szabó M., Szirtes A. ill. Kanalas K., Gulás M.

Maglódi TC: Morocz I. - Unger K. (Skultéty D. 41p), Fodor E. (Teiner G. 73p), Muhi V. (Greskó L. 63p), Bajor T. (SLEZÁK G. 9p), PAPELLÁS P., Nagy L. (Tukacs T. 63p), Baranyai Zs. (Kovács G. 41p), Mészáros T., Gulás M. (Kormány B. 73p), Kanalas K.

Bíró Roland (edző): Sikerült meglepnünk az ellenfelünket, hiszen igen nagy elánnal, gólratörően vetettük bele magunkat a találkozóba. Sajnos elől elpuskáztuk a lehetőségeinket, hátul pedig egyéni hibákat követően elkerülhető gólokat kaptunk. Kiegyenlített találkozón négy gól különbség semmiképpen nem volt a két csapat között, de figyelmetlenségeinket kegyetlenül megbüntették a hazaiak. 

 

NB II. Közép-Kelet 19. forduló:

U14 TÖKÖL - TESTVÉRISÉG SE-MAGLÓDI TC 0 - 15 (0 - 8)

Ráckeve, jv: Kulcsárné V. R. (Kacsó I., Cserni T.)

gól: Balogh L. 3, Lénárt S. 2, Vígh Gy. 2, Lados-Tóth M. 2, Pusztai D 2, Ács B. 2, Dózsa R., Deme G.

Testvériség SE-Maglódi TC: Nagyistván B. - Csordás D., Dózsa R. (Komlódi M. 41p), Lénárt S. (Deme G. 41p), Ács B., Ambrózi Á. M., Pusztai D., Marosi N. (Balogh L. 41p), Kozma P. (Tóth B. 60p), Vígh Gy., Lados-Tóth M.

Katona Tamás (edző): A kicsit csalódást jelentő első mérkőzésünk után végre sokkal jobban, összeszedettebben játszottunk, ami talán a héten mutatott eredményes edzés munkánknak is köszönhető. Kreatívan és dinamikusan futballoztunk és így nagy különbségű győzelmet arattunk. Gratulálunk a Tököl hozzáállásához és további sok sikert kívánunk nekik!

U14masodik.jpg

Partnereink