MAGLÓDI TC - DUNAHARASZTI 1 - 3

LEHET, HOGY ISMÉT KIKAPTUNK, DE A BAJOR TIBI EGY NAGYON SZERETHETŐ CSAPATOT ÉPÍTETT, AMIRE LEHET ÉPÍTENI A JÖVŐBEN! -egy szurkoló véleménye a meccs után.

undefined

NB III., Közép csoport, 11. forduló:

MAGLÓDI TC - DUNAHARASZTI MTK 1 - 3 (0 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 150 néző

jv: Németh R. /5/ (Horváth Z., Németh I.)

sárga lap: Németh Zs., Budafai G., Molnár O., Bartha Sz., Szirtesi A. ill. Lázár Sz., Mészáros D.

gól: Pokorádi D. 55p ill. Miholics M. 45p, Mészáros D. 49p, Rebecsák Sz. 60p (11-esből)

Read More

Maglódi TC: Szacskó L. 6 - Molnár O. 5, Budafai G. 5, Szirtesi A. 5, Klujber P. 5,  Németh Zs. 6, Greskó G. 6, Pokorádi D. 5 (Bátori B. - 69p), Bartha Sz. 6, Horváth M. 5 (Molnár P. - 81p), Lukács B. 5 (Földi D. - 81p) vezetődző: Bajor Tibor

DMTK: Kalmár A. - Lázár Sz., Nyéki M., Rétsági Á., Eördögh L., Gacsal N., Lengyel Gy. (Horváth Á. 41p), Rebecsék Sz., Dabasi K. (Meder B. 90p), Mészáros D. (Ablonczy G. 84p), Miholics M. vezetőedző: Króner Péter

Pályánkat eléggé megviselte az elmúlt pár nap időjárása, ez rányomta a játékra is a bélyegét. Sokat csúszkáltak a játékosok, ebből adódtak kellemetlenségek is. A Haraszti kezdett jobban, az első 10 percben ránk erőltette akaratát és védekezésünk bizonytalanságait, gólhelyzetekkel büntette. Utána már egy döntetlenszagú félidő volt. A félidő hosszabbításában egy felesleges szabálytalanság után ellenfelünk oldal szabadrúgással jöhetett. Ezt hárítottuk, de utána elbambult a hátvédsor a szögletnél, így hátránnyal mehettünk be. A második félidő elején egy komikus góllal eldöntötte a találkozót ellenfelünk. Egy kapu előtti kavarodás után, kapusunk kétszer, védőink egyszer hárítottak, felperdült a felső kapufa élére a labda. Ott hármat pattant a kapufán, alatta nagy tömegjelenetek, de sajnos a kapufa dekázása után pont egy gólvonalon álló vendégjátékos előtt landolt a labda. Tehát gólt kaptunk, úgy ha egymás mögé állítjuk őket és összeadjuk a távolságot, nincs összesen 3 méter. Ez kellő koncentrációval elkerülhető lett volna. Pokorádi hasonló gólt szerzett közelről az elbambuló védők között pofozott a hálóba egy oldalról érkező szabadrúgást. Kezdtünk visszajönni a mérkőzésbe, amikor egy 16-oson belüli kavarodás után ellenfelünk 11-eshez jutott, ez is nagyon megosztotta a közvéleményt. Utána mindent egy lapra feltéve felküldtük hátvédünket Szirtesi Attilát támadni, de a helyzeteink kimaradtak, mind Szirtesi Attilának, Lukács Bálintnak, és a csereként beálló Molnár Péternek volt gólszerzési lehetősége, a sort Bartha Szilárd lövése fejezte 16-ról, ami fölé ment.

Dunaharaszti szemmel és videók: http://labdarugas.dmtk.hu/dmtk-felnottek/fordulok/view_match/1832.html

Króner Péter (vezetőedző, Dunaharszti MTK): Ha az első félidőben a helyzeteink felét kihasználjuk, akkor a második játékrészben nem kellett volna ennyi energiát felhasználnunk a győzelemért. Mindezek ellenére, megérdemelt sikert arattunk! ( http://labdatugás.dmtk.eu )

Bajor Tibor (vezetőedző, Maglódi TC): Összességében a mai napon a Haraszti megérdemelten győzött, összeszedettebben játszott, nem utolsó sorban a mérkőzés fordulópontjaiból, a Fortuna segítségével nagyon jól jött ki, megérdemelten nyert. Mi továbbra is csak ijesztgetjük ellenfeleinket, ők meg kihasználják hibáinkat. Idegenben már egy kicsit elhisszük, hogy van esélyünk, addig hazai pályán továbbra is remeg kezünk-lábunk. Előrefelé továbbra sincs vezéregyénisége a csapatnak, amíg nem találjuk meg, addig nagyon nehéz lesz győztesen elhagyni a pályát.

 

További eredmények:

Gyula - ESMTK 0 - 2

Baja - Kozármisleny 1 - 4

Bölcske - Vác 2 - 4

Monor - SZEOL 2 - 1

Szekszárd - Szentlőrinc 2 - 1

Videoton - Orosháza 4 - 0

Dabas - REAC 1 - 1

U132014.jpg

Partnereink