UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK: 10. forduló

AZ U14 TIZENHÁROM, AZ U17 TIZENKETTŐ GÓLT SZERZETT!

Fábián Attila, Fábián Dániel és Gruber Bálint a mesterhármas hármas.

Szinte átok ült U21-es csapatunkra. A hosszú hetekig veretlen gárdánk, immár zsinórban harmadszor kényszerült vesztesen elhagyni a pályát. Ezúttal a közvetlen rivális Jászberénytől kaptak ki, amelynek a következményeképpen át kellett adni számukra a dobogó legfelső fokát. Az U17 viszont az RKSK után a Jászberényt is két vállra tudta fektetni és rögtön a nyolcadik helyig léptek fel a tabellán. Az U15 lényegesen jobb játékot produkált, mint a múlt héten, de a jelenleg előrébb tartó Tápiószecső kegyetlenül kihasználta a védelben elkövetett buta hibákat. Az U14 idegenben nehezen törte fel a reteszt, majd miután megtört a hazai ellenállás valósággal kiütötte ellenfelét.

NB II. Közép-Kelet 10. forduló:

U21 MAGLÓDI TC - JÁSZBERÉNY 0 - 4 (0 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion

sárga lap: Sebők D., Szegedi M.

 

Maglódi TC: Dezső K. - ERDŐSI R., Gecse M., SILBERER R., Földi D., Bíró T., Merczel Z. (Nagy Cs. 64p), Pilny M. (Berta B. 57p), KARDOS Sz., Szegedi M., SEBŐK D. edzők: Filácz Imre és Baranyai Pál

 

Filácz lmre (edző): Gratulálok a Jászberénynek a győzelemhez! Az első félidőben mind játék, mind a találkozó színvonala felnőtt mérkőzésekkel vetekedett. Sajnos ellenfelünk kihasználta egyetlen adódó lehetőségét, míg mi hat ziccerünkből egyet sem tudtunk berúgni. A szünet után fel kellett vállalnunk az öngyilkosnak tűnő 3-4-3-as taktikát, amellyel még esélyünk lehetett a fordításra, de egy újabb vendég gól megpecsételte a sorsunkat. A megjelent játékosoknak köszönöm szépen a hozzáállását és a mutatott játékát.

-----

NB II. Közép-Kelet 10. forduló:

U17 MAGLÓDI TC - JÁSZBERÉNY 12 - 2 (3 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion

gól: Fábián A. 3, Fábián D. 3, Gruber B. 3, Gyöngyösi B. 2, Filácz K.

 

Maglódi TC: Baranyai Z. - Kovács B. (Palotai Cs. 60p), Kecskeméti Á. (Hollósi B. 60p), Wéber K., Gyöngyösi B., FILÁCZ K., Sengel T., FÁBIÁN D., FÁBIÁN A., GRUBER B., Szász B.  edzők: Baranyai Pál és Filácz Imre

 

Filácz Imre (edző): Remek játékkal egy igen kellemes ellenfél ellen sikerült fölényes győzelmet aratnunk. Külön öröm, hogy nem becsültük le ellenfelünket és olyan játékosok is tudtak gólt szerezni, akik ritkábban kerülnek a kapu közelébe.

-----

NB II. Közép-Kelet 10. forduló:

U15 TÁPIÓSZECSŐ - MAGLÓDI TC 4 - 2 (4 - 1)

Tápiószecső

gól: Kanalas K., Véglás R.

sárga lap: Skultéty D.

 

Maglódi TC: Morocz I. - Skultéty D. (Slezák G. 43p), MUHI V. (Greskó L. 60p), FODOR E., Papellás P. - Kovács G. (Seletye T. 55p) - Szever Á. (Baranyai Zs. 43p), Mészáros T. (Kormány B. 60p), VÉGLÁS R., Szécsi M. (Tukacs T. 43p) - KANALAS K.

 

Bíró Roland (edző): Sokkal nagyobb koncetrációval léptünk pályára mind az eddigiekben, de a sikertelenségből fakadó egyéni hibákból sajnos ismét gólokat kaptunk. A második félidő jobban sikerült mint az első, de a mérkőzést megfordítani már nem tudtuk. Gratulálok a Tápiószecső csapatának!

-----

NB II. Közép-Kelet 10. forduló:

U14 TÁPIÓSZECSŐ - TESTVÉRISÉG SE-MAGLÓDI TC 0 - 13 (0 - 3)

Tápiószecső

gól: Fehértói G. 2, Lados-Tóth M. 2, Deme G. 2, Dózsa R., Ács B., Balogh L., Tóth B., Lénárt S., Simák T., Vígh Gy.

 

Testvériség SE-Maglódi TC: Nagyistván B. - Lénárt S., Dózsa R. (Nagy L. 41p), Vígh Gy., Kozma P., Ács B. (Simák T. 52p), Fehértói G. (Lados-Tóth M. 41p), Pusztai D. (Deme G. 41p), Tóth B., Balogh L., Marosi N. (Ambrózi Á. 49p)

 

Katona Tamás (edző): 

U13 csapatkep.jpg

Partnereink