MAGLÓDI TC - BÖLCSKE 0 - 0

MÁR NEM VAGYUNK PONTATLANOK!

Egy pontra mindenképpen rászolgált becsülettel küzdő felnőtt csapatunk.

NB III., Közép csoport, 6. forduló:

MAGLÓDI TC - BÖLCSKEI SE 0 - 0

Maglód, Kertész Károly Stadion, 150 néző

jv: Dolnegó B. (Makkosné Petz B., Bede T.)

sárga lap: Horváth M., Báthori B. ill. Szili I., Miskovicz R., Fröhlich R.

Read More

Maglódi TC: Roma G. 6 - Bogdán Sz. 6, Budafai G. 6, Szirtesi A. 6, Klujber P. 6, Bartha Sz. 5 (Németh Zs. 5 59p), Bátori B. 5, Lukács Á. 5 (Kardos L. 82p), Horváth M.  5 (Bencsik R. 71p), Lukács B. 5, Földi D. 5 vezetődző: Bajor Tibor

Bölcske: Csoknyai B. - Tóth J., Miskovicz R., Blatt P., Féhr D., Szili I. (Horváth M. 46p), Szabolcska T., Budai D., Hajdók G., Fröhlich R. (Agócs G. 79p), Tóth T. vezetőedző: Buzás Attila

Buzás Attila (vezetőedző, Bölcske): Nagyon nehéz most bármit is mondanom, hiszen közvetlenül a hatása alatt vagyok ennek a hatalmas "élménynek". Nagyon gyengén játszottunk egy nagyon gyenge mérkőzésen, de játékosok teljesítményét még jobban alulmúlták a játékvezetők. Sajnos nem tudok túllépni rajta, hogy az NB III-ban most már heti rendszerességel minősítik a munkánkat ezek rendkívül gyenge játékvezetők. Egyszerűen nem tudnak ennek az osztálynak megfeleleni és az egész heti munkánkat tönkreteszik. Nem csak a miénket, hanem a többi csapatét is. További sok sikert kívánok a Maglódnak!

 

Bajor Tibor (vezetőedző, Maglódi TC): Az egy pontra mindenképpen rászolgáltunk, így mondhatjuk, hogy a fejlődésünk töretlen, hiszen hétről hétre jobb eredményket érünk el. Az eredmény talán igazságosnak mondható hiszen sem a Bölcskének, sem nekünk túl sok helyzetünk nem akadt. Szerencsénk volt, hogy egy góljukat les címén érvénytelenítettek, amúgy teljes joggal, mert hátrányból nehezen tudtunk volna feltörni őket. Egyébként a Bölcskétől azt kaptuk, amit vártunk egy jól szervezett, masszív csapat voltak, akik az eddigi ellnfeleink közül az egyik legjobb volt, így az ellenük elért döntetlen értékét ez is tovább növeli. Azt sajnálom, hogy nem tudtunk így játszani a Dabas, vagy a Baja ellen, mert akkor két győzelemmel több van a nevünk mellett.

Úgy tűnt, hogy az újonnan igazolt Szirtesi Attila fontos láncszeme lett csapatunknak.

Attila egy rutinos, jó labdarúgó, de véleményem szerint még több van benne. Úgy gondolom, hogy két-három meccsnek még el kell telnie ahhoz, azt a szintet hozza, ami tőle elvárható. Most egy jó átlagosat játszott, de őt azért is hoztuk, hogy húzza a csapatot és véleményem szerint, ha nemsokára erőben is utoléri magát erre képes is lesz.

A gólok viszont hiányoznak...

Az első félidőben Földi Dánielnek volt komoly lehetősége, de sajnos rossz döntést hozott, de elmarasztalni természetesen nem lehet, hiszen egy életében először léphetett kezdőként pályára az NB III-ban. Egy olyan 1996-ban született játékosról beszélünk, aki az U21-ben rúgdossa gólokat, így megérdemelte, hogy a felnőttek között is bizonyítási lehetőséget kapjon. A fiataloké a jövő. A góltalanságban persze a legkönnyebb a csatárokat bírálni, de ha a középpályáról nem jut el hozzájuk a labda, akkor nekik igen nehéz dolguk van. Sajnos nincs egy olyan kreatív játékosunk a középpályán, aki jó labdákkal tömhetné támadóinkat.

Jól tudom, hogy hamarosan kiesik egy meghatározó játékos a csapatból?

Igen sajnos Bogdán Szabolcs három hétre elutazik Németországba, majd télen sajnos végleg elhagyja a csapatot, ezért most igyekszünk megtalálni a posztjára megfelelő játékost. Bornemissza Istvánt és Németh Zsoltot is próbálgattuk, azt gondolom, hogy Zsolt jelenleg jobb erőállapotban van, így elképzelhető, hogy a jövő héten ő szerepel majd szélső védőként. Középpályán pedig talán bevetem Greskó Gábort, talán az ő vagánysága hozzá tud tenni a támadásiankhoz, hiszen most úgy érzem a középpályánk a találkozó végére kissé erőtlen lett és nem tudta kellően segíteni a támadójátékot.

 

További eredmények:

Vác - Kozármisleny 2 - 1

SZEOL - Dabas 0 - 1

Monor - Gyula 2 - 1

Orosháza - Szekszárd 2 - 1

U7_2022.jpg

Partnereink